Închide meniul

Ivan Perisic, înainte de Croaţia – Spania: „Avem mai multă experienţă”. Finala este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 20:26

Reclamă
Ivan Perisic, înainte de Croaţia – Spania: „Avem mai multă experienţă. Finala este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Ivan Perisic, înainte de Croaţia - Spania: "Avem mai multă experienţă"

Ivan Perisic, în semifinala Olanda - Croaţia / ProfiMedia

Ivan Perisic a vorbit înainte de Croaţia – Spania, finala Nations League 2023. Croatul este de părere că echipa sa are un avantaj înaintea ultimului act care va fi duminică seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perisic crede că rezultatele foarte bune ale Croaţiei de la ultimele două Campionate Mondiale le pot oferi jucătorilor lui Zlatko Dalic un avantaj în finala de la Rotterdam.

Ivan Perisic, înainte de Croaţia – Spania: „Avem mai multă experienţă”. Finala este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Croaţia are o echipă care joacă de ani de zile împreună, cu jucători experimentaţi, care au devenit vicecampioni mondiali în 2018 şi au obţinut locul 3 în 2022.

„Suntem împreună de foarte mult timp. Spania are mulţi jucători tineri. Noi avem mai multă experienţă. Am terminat pe locurile 2 şi 3 la Cupa Mondială. Asta ne poate da un avantaj.

Nu există o favorită când joci contra Spaniei. Ambele echipe joacă un fotbal modern, iar oamenilor le place asta. Am evoluat, iar Spania a jucat la fel mulţi ani.

Reclamă

Cu toţii vrem să câştigăm acest turneu. Am făcut tot posibilul pentru a câştiga trofeul în Qatar, dar nu s-a putut. După ce am făcut în Rusia şi Qatar, este a treia participare şi poate vom reuşi de data asta”, a declarat Ivan Perisic, potrivit mundodeportivo.com.

Finala Nations League 2023 se joacă la Rotterdam

Finala Nations League 2023 va avea loc la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip, acolo unde a avut loc şi semifinala dintre Olanda şi Croaţia, câştigată de croaţi cu 4-2. În cealaltă semifinală, Spania s-a impus cu 2-1 în faţa Italiei.

Prima ediţie de Nations League a fost câştigată de Portugalia, în 2019, atunci când a învins Olanda în ultimul act cu 1-0. În 2021, Franţa câştiga pe San Siro finala cu Spania, scor 2-1, ceea ce înseamnă că duminică seară vom avea parte de o nouă câştigătoare în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Finala dintre Croaţia şi Spania va avea loc duminică seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și