Închide meniul

Jucătorul recuperat înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1). Mesajul lui Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 13:04

Jucătorul recuperat înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1). Mesajul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu pregăteşte surprize cu Finlanda şu Bosnia

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Deian Sorescu s-a recuperat înainte de meciul România – Finlanda, ce va fi sâmbătă, în direct la Antena 1, de la 21:45. Mijlocaşul este apt şi va putea fi utilizat încă din primul minut cu Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu poate evolua sâmbătă, împotriva Finlandei. Acesta nu a fost folosit în cele două partide disputate de România în actuala campanie de Nations League.

Deian Sorescu, recuperat înainte de România – Finlanda

România nu a bifat nicio victorie în grupa de Nations League. Astfel, are nevoie de forţe proaspete. Edi Iordănescu a declarat că se poate baza pe serviciile lui Deian Sorescu, mijlocaşul ce evoluează în Polonia, la Rakow. 5 prezenţe a bifat Deian Sorescu în echipa României, de la debutul său sub comanda lui Mirel Rădoi, în 2021.

„Deian Sorescu s-a recuperat, Alibec are ruptură, Cristea la fel. Am vrut să îl folosesc pe Deian şi în meciul cu Bosnia. Nu mai sunt probleme majore de accidentări, dar este o stare acută de oboseală. Trecutul ne spune că suferim după două-trei jocuri”, a declarat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă de dinainte de partidă.

Totodată, selecţionerul a avut numai cuvinte de laudă pentru selecţionata Finlandei. Nordicii se află pe primul loc în grupă, cu 4 puncte, la egalitate cu Bosnia. Finlanda a reuşit o victorie şi un egal, ambele după partide disputate pe teren propriu. 2-0 cu Muntenegru şi 1-1 cu Bosnia sunt rezultatele obţinute de Finlanda în cele două meciuri jucate.

Reclamă

„Vom avea în faţă cea mai completă echipă din grupă. Analiza e făcută. Echipa are un nucleu format, sunt ani de zile de când joacă împreună, antrenorul e vechi. E o echipă care produs lucruri pozitive şi cu siguranţă va fi o provocare pentru mine”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, mesaj optimist înainte de România – Finlanda

Edi Iordănescu priveşte cu optimism meciul de sâmbătă, şi speră că Stadionul celor de la Rapid să le poarte noroc. Pe lângă asta, selecţionerul a avut un mesaj şi în privinţa faptului că s-au împlinit 100 de ani de la primul meci al selecţionatei României.

„Doresc să felicit pe toată lumea care a fost implicată în aceste momente de care toţi ne-am bucurat. Trebuie să ne mobilizăm total, vom juca pe Giuleşti, un stadion cu tradiţie. Sperăm că în viitor putem să atingem cote importante şi performanţe”, a declarat Edi Iordănescu în conferinţa de presă de dinaintea meciului de sâmbătă, cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Iordănescu jr. a declarat că îşi dorea un debut mai bun pe banca echipei naţionale, însă îşi asumă rezultatele obţinute. Selecţionerul a dat vina şi pe ghinion, după ce în ultima partidă, cea cu Bosnia, România a avut o prestaţie bună, ratând numeroase ocazii.

„Cu siguranţă doream un debut semnificativ mai reuşit, dar meseria mea cere echilibru, maturitate şi în fotbal totul este posibil. Eram pregătit pentru orice scenariu. Am văzut prin ce au trecut colegii mei înainte şi eram pregătit. Un rezultat pozitiv poate întoarce totul în favoare noastră. Cred că a fost şi multă neşansă. Cred că în 3 din cele 4 meciuri meritam cel puţin un egal. În meciul din Muntenegru nu meritam nimic mai mult, trebuie să fie o lecţie pentru noi toţi”, a mai spus Edi Iordănescu.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și