Închide meniul

Surprize colosale în Nations League! Umilință maximă în Anglia – Ungaria 0-4. Masacru în Germania – Italia 5-2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 23:35

Surprize colosale în Nations League! Umilință maximă în Anglia – Ungaria 0-4. Masacru în Germania – Italia 5-2

Rezultatele zilei din Nations League sunt pe www.as.ro

Jucătorii Angliei și Ungariei, în timpul meciului direct / Profimedia

Surprize colosale în ultima seară de Nations League. România a fost umilită de Muntenegru și, în același timp, Ungaria a surclasat vicecampioana europeană Anglia la ea acasă, 4-0. Germania a dat de pământ cu Italia, scor 5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga A

Anglia – Ungaria 0-4
Germania – Italia 5-2
Olanda – Ţara Galilor 3-2
Polonia – Belgia 0-1

Liga B

Armenia – Scoţia 1-4
Bosnia şi Herţegovina 3-2
România – Muntenegru 0-3
Ucraina – Irlanda 1-1

Reclamă

Liga C

Luxemburg – Insulele Feroe 2-2
Turcia – Lituania 2-0

Liga D

Reclamă 4 / 0/3

Moldova – Andorra 2-1
Liechtenstein – Letonia 0-2

Nations League | Germania – Italia 5-2 și Anglia – Ungaria 0-4

Update 23.50: Fluier final pe toate stadioanele! Surprize uriașe în ultima seară de Nations League.

Update 23.35: Anglia – Ungaria 0-4! INCREDIBIL! Maghiarii se distrează în Anglia. A marcat și Gazdag.

Update 23.30: Germania – Italia 5-2! Italienii au marcat golurile de onoare, prin Wilfried Gnonto și Bastoni.

Update 23.25: Anglia – Ungaria 0-3! ULUITOR! Maghiarii umilesc vicecampioana europeană la ea acasă. Sallai și Nagy au marcat.

Update 23.20: Germania – Italia 5-0! Werner a marcat două goluri fulger

Reclamă

Update 23.00: Germania – Italia 3-0! A marcat și Muller.

Update 22.40: Germania – Italia 2-0! Gundogan a marcat din penalty.

Update 22.20: Bosnia – Finlanda 2-2! Meci nebun la Zenica! Vedetele Dzeko și Pjanic au marcat pentru gazde, iar Pukki a dat un gol și o pasă devisivă pentru nordici.

Update 22.05: Anglia – Ungaria 0-1! Roland Sallai a marcat! Maghiarii au dat lovitura pe Molineux Stadium.

Update 21:50: Germania – Italia 1-0! Kimmich a deschis scorul pentru selecționata lui Hansi Flick.

Edi Iordănescu a răbufnit: „Atacuri, jigniri şi umilinţe! Se strâng răutăţi, sunt frustrări!”

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări„, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și