Închide meniul

Nations League | Franța – Danemarca 1-2 și Belgia – Olanda 1-4! Cornelius, eroul-surpriză de pe Stade de France. Umilință pentru De Bruyne și Lukaku

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 23:40

Nations League | Franța – Danemarca 1-2 și Belgia – Olanda 1-4! Cornelius, eroul-surpriză de pe Stade de France. Umilință pentru De Bruyne și Lukaku

Rezultatele zilei în Nations League sunt pe www.as.ro.

Colaj cu Cornelius, Karim Benzema și jucătorii Olandei / Profimedia

Rezultate surpriză în prima etapă din Nations League. Franța a fost învinsă de Danemarca, iar Olanda a surclasat Belgia. Cornelius și Depay au fost eroii serii, în fața vedetelor Benzema, De Bruyne și Lukaku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga A:

  • Belgia – Olanda 1-4
  • Croația – Austria 0-3
  • Franța – Danemarca 1-2

Liga C:

Liga D:

LIVE BLOG Nations League Franța – Danemarca 1-2 și Belgia – Olanda 1-4

Update 23.45: Fluier final pe toate stadionele!

Reclamă

Update 23.40: Belgia – Olanda 1-4! Batshuayi a marcat golul de onoare al gazdelor.

Update 23.30: Franța – Danemarca 1-2! Cornelius a marcat cu un șut la colțul scurt, după ce a dejucat pasul la ofsaid al francezilor.

Update 23.15: Belgia – Olanda 0-4! Umilinţă pentru belgieni. Depay a reuşit dubla în minutul 66.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.12: Franţa – Danemarca 1-1. Gafă în centrul defensivei gazdelor de pe Stade de France. Cornelius a fost scăpat din marcaj şi a restabilit egalitatea în minutul 68.

Update 23.10: Belgia – Olanda 0-3! Jucătorul lui Inter, Dumfries, a dus scorul la un neverosimil 3-0 pentru „Portocala mecanică”! Rezultat surprinzător

Update 23.05: Croația – Austria 0-3! A marcat şi Sabitzer, în minutul 57. Gazdele sunt groggy!

Update 22.59: Croația – Austria 0-2! Intrat după pauză, Gregoritsch, a mărit proporţiile scorului. A punctat în minutul 54.

Update 22.57: Belgia – Olanda 0-2! Depay a marcat, din pasa lui Berghuis, în minutul 51!

Update 22.55: Franţa – Danemarca 1-0. Karim Benzema a înscris după o fază superbă, în minutul 51. Golgheterul UEFA Champions League este de neoprit şi la echipa naţională!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE SENZAŢIE AL LUI BENZEMA!

Reclamă

Update 22.30: Croația – Austria 0-1! Arnautovic a marcat pe terenul vicecampioanei mondiale.

Update 22.25: Belgia – Olanda 0-1! Steven Bergwijn a marcat pentru batavi.

Update 21.45: Au început meciurile serii în UEFA Champions League.

Franța: Lloris – Kounde, Varane, Hernandez – Coman, Kante, Griezmann, Tchouameni, Hernandez – Benzema, Mbappe

Danemarca: Schmeichel – Andersen, Nelsson, Vestergaard, Maehle – Hojberg, Delaney – Wass, Eriksen, Skov Olsen – Dolberg

Belgia: Mignolet – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Castagne – Vanaken, Lukaku, Hazard

Olanda: Cillessen – Timber, van Dijk, Ake – Dumfries, Berghuis, Klaassen, de Jong, Blind – Bergwijn, Depay

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și