Închide meniul

Anglia – Italia 0-0 și Ungaria – Germania 1-1, în Liga Națiunilor! Toate rezultatele zilei sunt AICI

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2022, 23:57

Anglia – Italia 0-0 și Ungaria – Germania 1-1, în Liga Națiunilor! Toate rezultatele zilei sunt AICI

Harry Kane și Jack Grealish, la naționala Angliei

Anglia - Italia, meci "de foc" în Liga Națiunilor / Profimedia

  • Anglia – Italia 0-0 și Ungaria – Germania 1-1, în Liga Națiunilor!
  • Toate rezultatele zilei sunt AICI

Anglia – Italia 0-0 și Ungaria – Germania 1-1, în Liga Națiunilor! A fost o nouă zi plină cu dueluri spectaculoase între echipele naționale. În afară de partida România – Finlanda (21:45, Antena 1 și Antena Play), de la aceeași oră s-au mai disputat alte meciuri „de foc”, care au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia – Italia, Olanda – Polonia, Țara Galilor – Belgia și Ungaria – Germania au fost meciurile din Liga A din Liga Națiunilor, așteptate cu sufletul la gură de iubitorii fotbalului.

Anglia – Italia 0-0 și Ungaria – Germania 1-1, în Liga Națiunilor! Toate rezultatele zilei

Rezultatele zilei în Liga A din Liga Națiunilor:

Reclamă

Anglia Italia 0-0
Olanda – Polonia 2-2
Țara Galilor – Belgia 1-1
Ungaria – Germania 1-1

Rezultatele zilei în Liga B din Liga Națiunilor:

Reclamă

Ucraina – Armenia 3-0
Irlanda – Scoția 3-0
Muntenegru – Bosnia 1-1
România – Finlanda 1-0

Rezultatele zilei în Liga C din Liga Națiunilor:

Insulele Feroe – Lituania 2-1
Luxemburg – Turcia 0-2

Reclamă 4 / 0/3

Min. 77: Muntenegru – Bosnia 1-1. Menalo a deschis scorul în minutul 62, dar Marusic a restabilit egalitatea în minutul 77. O remiză îi avantajează pe jucătorii lui Edi Iordănescu!

Min. 54: Olanda – Polonia 2-2. Oaspeţii au condus cu 2-0 după reuşitele lui Cash (18) şi Zielinski (49). „Portocala mecanică” a întors scorul în numai trei minute, prin Klaassen (51) şi Dumfries (54).

Min. 9: Ungaria – Germania 1-1. Hofmann a restabilit imediat egalitatea.

Min. 6: Ungaria – Germania 1-0. Zsolt Nagy a marcat cu o execuţie în forţă! Surpriză la Budapesta

În grupa României se mai joacă partida Muntenegru – Bosnia.

Meciurile zilei din Liga A din Liga Națiunilor:

  • Anglia – Italia 0-0
  • Olanda – Polonia 2-2
  • Țara Galilor – Belgia 0-1
  • Ungaria – Germania 1-1

Meciurile zilei din Liga B din Liga Națiunilor:

Reclamă

Meciurile zilei din Liga C din Liga Națiunilor:

Harry Kane a uitat că Italia nu s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar

Căpitanul naționalei Albionului a uitat că viitoarea adversară a fost eliminată de Macedonia de Nord în semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Întrebat despre principalele 3 naționale favorite să câștige Cupa Mondială din Qatar, Kane nu s-a putut hotărî și a numit mai multe. Spre amuzamentul publicului, atacantul lui Tottenham a inclus-o pe listă și pe Italia.

„Sunt foarte multe echipe bune. Avem câteva și în Europa: Anglia, Germania, Franța, Spania, Italia, dar mai sunt și echipe precum Brazilia sau Argentina. Sunt echipe de top peste tot în lume. Ca să câștigi Cupa Mondială trebuie să fii la un nivel foarte, foarte înalt la toate meciurile”, a spus Harry Kane, potrivit ESP, înaintea meciului Anglia – Italia.

Anglia și Italia se vor duela sâmbătă (ora 21:45), pe Molineux Stadium, în etapa a 3-a din grupa A3 de Nations League. După primele două meciuri, Italia este lider, cu 4 puncte, în timp ce Anglia se află pe ultimul loc, cu un singur punct acumulat.

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Finlanda. Cum arată primul 11

Edi Iordănescu s-a hotărât asupra primului „11” al României pentru duelul cu Finlanda. Față de echipa din meciul cu Bosnia, au dispărut din echipa de start Adrian Rus, Cristi Manea, Mario Camora, Răzvan Marin și Alexandru Maxim.

Din informațiile AS.ro, de la un 5-3-1-1 în meciul cu Bosnia, Edi va trece la un 4-3-3, în care prezențe noi vor fi Bancu, Olaru, Sorescu, Rațiu și Octavian Popescu.

„Deian Sorescu s-a recuperat, Alibec are ruptură, Cristea la fel. Am vrut să îl folosesc pe Deian şi în meciul cu Bosnia. Nu mai sunt probleme majore de accidentări, dar este o stare acută de oboseală. Trecutul ne spune că suferim după două-trei jocuri”, a declarat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă de dinainte de partidă.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

Video cu rezumatul partidei Bosnia – România

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Harry Kane, în tricoul lui Tottenham
Liga Naţiunilor • 9 iun., 18:29
Harry Kane a uitat că Italia nu s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar: „Are șanse la trofeu!”. Declarația amuzantă
Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu
Suporter.as.ro • 8 iun., 21:59
Ilie Dumitrescu și Lucian Sânmărtean așteaptă o atmosferă de vis în Giulești, la România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Lumea va veni la stadion!”
Anglia - Italia, tristeţe, după finala Euro 2020
Euro 2020 • 5 aug., 14:47
11 persoane au fost arestate pentru atacurile rasiste de la finala Euro 2020! „Au crezut că se pot ascunde!”