Închide meniul

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Jorginho, în depresie: “Doare, doare foarte rău”. Cele două momente care nu îi dau pace: “Mă vor bântui toată viața!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 1:18

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Jorginho, în depresie: “Doare, doare foarte rău”. Cele două momente care nu îi dau pace: “Mă vor bântui toată viața!”

Jorginho nu va fi prezent la Cupa Mondială

Profimedia

Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord în semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial. Jorginho s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul confruntării de la Palermo, câștigată de macedoneni cu un gol miraculos înscris în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorginho, în depresie după Italia – Macedonia de Nord 0-1: “Doare, doare foarte rău”

Ratarea calificării în finala barajului doare și mai tare în cazul lui Jorginho, ținând cont că mijlocașul italian a ratat două penalty-uri în meciurile din grupa de calificare. Ambele lovituri ratate au venit în meciurile cu Elveția. Cel de-al doilea a fost irosit de Jorginho în minutul 90 al meciului retur. Dacă ar fi marcat, Italia ar fi fost ca și calificată direct la Campionatul Mondial.

“Este dificil de explicat, este dificil să găsesc răspunsuri. Doare, doare foarte rău. Ne-am creat multe ocazii, am dominat partida, dar nu am reușit să finalizăm. Este realitatea pe care trebuie s-o acceptăm. Mereu am exprimat un joc bun, dar în ultimele meciuri am avut probleme în fața porții.

Sincer, este greu să acceptăm adevărul. Mă doare când mă gândesc la cele două penalty-uri ratate. Încă mă gândesc la ele și mă vor bântui toată viața, din păcate. Faptul că nu ai reușit să îți ajuți echipa în două rânduri cântărește greu pe umerii tăi. Oamenii ne spun să ținem capul sus și să mergem mai departe, dar este greu.”, a spus Jorginho, citat de gazzetta.it.

Roberto Mancini n-are forță să se gândească la viitorul său: „Sunt prea dezamăgit”

Roberto Mancini a venit “paralizat” la interviu, după Italia – Macedonia de Nord 0-1. Echipa sa a fost eliminată dramatic, cu un gol marcat de macedoneni în minutul 90+2.

Reclamă

Mancini spune că nu înțelege ce s-a întâmplat în meciul de la Palermo, în care jucătorii săi au atacat nonstop, dar în zadar. Tehnicianul a recunoscut că nu are forța să se gândească la viitorul său pe banca naționalei Italiei, la ora actuală.

“Sunt mai mult decât dezamăgit… nu am nimic de spus. Ceva incredibil s-a întâmplat în această seară. Am meritat să câștigăm Euro, iar acum am fost extrem de ghinioniști. Dar asta e… aceasta este realitatea. Îmi pare rău pentru jucători.

Vom vedea (n.r. – întrebat despre viitorul său). Acum sunt mult prea dezamăgit ca să vorbesc despre viitorul meu. Rămâne de văzut. Sunt convins că această echipă va avea un viitor minunat. Îi susțin pe acești jucători acum mai mult ca niciodată.”, a declarat Roberto Mancini, pentru Rai Sport, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Italienii, eliminați de la barajul pentru Campionatul Mondial

Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord, cu un gol înscris de Aleksandar Trajkovski în prelungirile partidei de la Palermo.

Campioana europeană a atacat tot meciul, ratând ocazii uriașe. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a avut numai două șuturi pe poartă de-a lungul meciului. Al doilea a venit în minutul 90+2, din piciorul lui Trajkovski, care a devenit eroul țării sale.

Atacantul de 29 de ani a expediat un șut puternic de la 16 metri, la care Gianluigi Donnarruma n-a putut să intervină.

Este al doilea Campionat Mondial consecutiv pe care naționala lui Roberto Mancini îl ratează, după cel din Rusia, din 2018. La ediția precedentă, Italia a fost eliminată tot la baraj de Suedia, scor 0-1, la general.

 

Recomandări
  • Italia – Macedonia de Nord 0-1, la barajul pentru Cupa Mondială
  • Jorginho, în depresie după eliminarea-șoc de la Palermo

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și