Închide meniul

Luka Modric, după finala Nations League pierdută cu Spania: „Mi-am decis viitorul”

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2023, 9:36

Reclamă
Luka Modric, după finala Nations League pierdută cu Spania: „Mi-am decis viitorul

Luka Modric, după finala Nations League pierdută cu Spania

Luka Modric şi trofeul Nations League / Profimedia Images

Luka Modric a vorbit la zona mixtă după finala Nations League pe care Croaţia a pierdut-o în faţa Spaniei, 4-5 după penalty-uri. Mijlocaşul lui Real Madrid a petrecut deja 17 ani la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a vrut să spună de decizie a luat, căpitanul lui Zlatko Dalic a lăsat să se înţeleagă că acesta a fost ultimul meci oficial în tricoul echipei cu care a jucat şi finala Campionatului Mondial din 2018, 2-4 cu Franţa.

Luka Modric, după finala Nations League pierdută cu Spania

„Mi-am decis viitorul. Decizia e luată, dar nu vreau să spun nimic azi”, a spus Luka Modric (37 de ani), câştigătorul Balonului de Aur din 2018, citat de marca.com.

Numit de toată lumea „creierul” naţionalei Croaţiei, Modric rămâne însă fără un trofeu alături de echipa ţării sale. Asta chiar dacă trupa lui Dalic a atins o finală şi o semifinală de Campionat Mondial, dar şi finala Nations League, pierdută cu Spania, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Luka Modric a rămas fără trofeu cu naţionala Croaţiei

Luka Modric nu se lipeşte la trofee cu naţionala Croaţiei. Starul de la Real Madrid a pierdut a doua finala cu naţionala în ultimii 5 ani.

Reclamă

A doua finală majoră pierdută în ultimii 5 ani cu naţionala Croaţiei. În 2018, Luka Modric ajungea cu Croaţia până în finala Cupei Mondiale. Acolo, Croaţia a fost învinsă de Franţa cu 4-2. Totuşi, în acel an, Luka Modric a câştigat Balonul de Aur.

Modric are un palmares impresionant la nivel de club. Printre trofeele câştigate se află numai puţin de 5 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale cluburilor, 3 titluri în Spania, 2 Cupe în Spania, 4 Supercupe ale Europei şi 2 Supercupe ale Spaniei, toate în tricolul celor de la Real Madrid.

De asemenea, Luka Modric a mai câştigat de 3 ori titlul în Croaţia şi de doua ori Cupa, toate cu Dinamo Zagreb.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională a Spaniei a învins duminică, la lovituri de departajare, scor 5-4 (0-0, 0-0), echipa naţională a Croaţiei, în finala Nations League, câştigând trofeul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și