Închide meniul

Luka Modric, magistral în Olanda – Croația 2-4. ”Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2023, 9:48

Reclamă
Luka Modric, magistral în Olanda – Croația 2-4. ”Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”

Luka Modric, magistral în Olanda - Croația 2-4. ”Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”

Luka Modric, în tricoul Croației / Profimedia Images

Luka Modric a fost magistral în Olanda – Croația 2-4, partida care i-a adus pe croați în finala Nations League, ce va avea loc pe 18 iunie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la aproape 38 de ani, Modric i-a vrăjit pe olandezi, iar un jurnalist i-a cerut pașaportul, pentru a fi sigur că vârsta e cea corectă. Asta după ce a marcat un gol, a pasat decisiv și a scos și un penalty.

Luka Modric, magistral în Olanda – Croația 2-4

În minutul 119, fostul Balon de Aur al lui Real Madrid a fost înlocuit, evoluția sa fiind apreciată și de fanii gazdelor.

„Te rog, lasă-mă să-ți văd pașaportul. Este incredibil să ai 37 de ani și să joci și să alergi așa până în minutul 119”, i-a spus un jurnalist olandez.

„Nicio problemă, îți pot arăta după interviu. Da, pașaportul demonstrează că am atâția ani cât ai zis că am. Ce pot spune? Fanii îmi oferă atât de multă afecțiune și atât de mult respect încât este incredibil. De asta este o plăcere pentru mine să joc și la această vârstă. Mă bucur de fotbal”, a fost răspunsul lui Luka.

Reclamă

Modric: „Am jucat un meci fantastic”

Croaţa s-a calificat în finala Nations League, învingând în semifinale, miercuri seară, la Rotterdam, selecţionata Olandei, scor 4-2 după prelungiri. Olandezii au condus cu 1-0 şi în minutul 90+6 au făcut ca scorul să devină 2-2 şi partida să intre în prelungiri. Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

”Am jucat un meci fantastic și suntem din nou într-o finală, unde voiam să fim. Am jucat foarte bine în afară de primele 20 de minute. Nu a fost cel mai bun început, dar pe măsură ce jocul a avansat am jucat din ce în ce mai bine, mai ales după penalty-ul pe care Krama l-a înscris.

Apoi am jucat cel mai bun fotbal al nostru, am fost spectaculoși. Păcat că am primit al doilea gol în ultimul minut, dar am demonstrat în prelungiri că avem caracter și am câștigat pe merit.

Reclamă 4 / 0/3

Am reacționat bine după al doilea gol. Antrenorul l-a introdus pe teren pe Petkovic care a jucat fantastic, dar întreaga echipă, fiecare dintre noi am jucat spectaculos. Jos pălăria pentru toată lumea”, a spus Modric, citat de uefa.com.

În ultimul act al Nations League, Croația va întâlni învingătoarea dintre Spania și Italia. Finala va avea loc pe 18 iunie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și