Închide meniul

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie”

Publicat: 9 septembrie 2024, 22:16

Reclamă
Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România - Lituania

Svetlana Drăguşin, în timpul unui interviu / AS.ro

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania. Svetlana Simion a venit şi în Ghencea ca să îşi susţină fiul. Aceasta e convinsă că naţionala lui Mircea Lucescu se va califica la Campionatul Mondial din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mam lui Radu Drăguşin spune că fiul său vine întotdeauna obosit acasă după meciuri şi a dezvăluit că acesta este mulţumit cu ce a realizat până acum.

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania

”Vin cu aceeaşi emoţie pozitivă cu care am venit la toate meciurile lui Radu. Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie, cu bucurie şi cu siguranţa va reprezenta naţionala României cu foarte mare mândrie.
Este foarte obosit în general când vine acasă, fericit, mulţumit, depinde de situaţie, dar în general este mulţumit de ce se întâmplă.

(n.r. Cum sunt toate aceste salturi pentru el?) Nu sunt salturi, sunt nişte paşi fireşti pentru cariera sa. Cu siguranţă o să mergem (n.r. la Campionatul Mondial din 2026)”, a spus Svetlana Drăguşin la primasport.ro.

Decizia pe care a luat-o Ange Postecoglou în privinţa lui Radu Drăguşin

Decizia pe care a luat-o Ange Postecoglou în privinţa lui Radu Drăguşin este una bună pentru fundaşul naţionalei. Antrenorul lui Tottenham l-a inclus pe Drăguşin pe lista UEFA. Postecoglou i-a lăsat în afara lotului pentru Europa pe Sergio Reguillon şi Djed Spence, ambii fundaşi de bandă.

Reclamă
Reclamă

Radu Drăguşin a fost titularizat de Ange Postecoglou în centrul defensivei, alături de campionul mondial Cristian Romero, după accidentarea lui Micky van de Ven.

Radu Drăguşin a avut o evoluţie foarte apreciată de presa engleză în meciul Newcastle – Tottenham 2-1. Chiar dacă gazdele au câştigat, Drăguşin a fost lăudat. Inclusiv antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a avut doar cuvinte frumoase despre evoluţia lui Drăguşin.

Cred că Radu a avut o prestație bună. A fost o oportunitate grozavă să îl joc. Încă are doar 22 de ani. E încă tânăr, în special pentru un fundaș central, și m-am gândit că, dacă îl expun la această atmosferă, cu pericolul pe care îl pune Isak în atac, trebuie să fie foarte concentrat, iar el a reușit să fie.

Reclamă

Cred că va juca un rol important pentru noi în acest sezon. Faptul că a avut parte de această experiență îl va ajuta mult”, a spus Postecoglou, citat de football.london.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi! A fost un vis pentru mine”

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

23:40

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și