Închide meniul

Marco Rossi, declarație uluitoare după „șocul” Anglia – Ungaria 0-4: „După ce toată lumea va muri, pe stadioane se va ține încă un minut de reculegere pentru mine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 8:49

Marco Rossi, declarație uluitoare după „șocul Anglia – Ungaria 0-4: „După ce toată lumea va muri, pe stadioane se va ține încă un minut de reculegere pentru mine!

Marco Rossi a făcut show la conferința de presă

Marco Rossi, selecționerul naționalei Ungariei / Profimedia

Marco Rossi a avut o declarație uluitoare după ce Ungaria a „zdrobit” Anglia, scor 4-0, în Liga Națiunilor. Naționala maghiară a reușit un joc fabulos și le-a administrat britanicilor cea mai aspră înfrângere pe teren propriu din 1928.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Ungariei a făcut show la conferința de presă de la finalul partidei de pe Molineux. Italianul a dezvăluit că este mulțumit cu gândul că lumea va ține un minut de reculegere în plus în memoria lui, după ce va muri.

Marco Rossi, declarație uluitoare după ce Ungaria a „zdrobit” Anglia:

Cuprins de entuziasm după cea mai răsunătoare victorie din cariera sa, Marco Rossi a oferit declarația serii în lumea fotbalului:

„Înainte sau după ce toată lumea va muri – acesta este singurul lucru care este cu adevărat democratic în lume – când voi muri, sunt sigur că pe stadioanele din Ungaria se va ține încă un minut de reculegere pentru mine, ceea ce reprezintă o realizare extraordinară pentru mine.”, a spus Marco Rossi, după Anglia – Ungaria 0-4.

În urma victoriei fabuloase de marți seară, Ungaria și-a doborât propriul record. Naționala maghiară a devenit prima echipă care înscrise cel puțin 4 goluri pe terenul Angliei, după 69 de ani. În 1953, tot Ungaria reușea o victorie extraordinară pe Wembley, scor 6-3.

Reclamă

Ungaria a bătut Anglia de două ori în curs de 10 zile: 1-0, la Budapesta, și 4-0, pe terenul formației lui Gareth Southgate.

Roland Sallai (16′, 70′), Zsolt Nagy (80′) și Daniel Gazdag (89′) au marcat golurile Ungariei în meciul istoric de la Wolveramphton. Coșmarul Angliei a fost completat în minutul 82, când John Stones a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Cu două meciuri rămase de jucat în grupele din Liga Națiunilor, Ungaria este lider, cu 7 puncte, în timp ce Anglia se află pe ultimul loc, fără victorie și cu numai două puncte acumulate. Germania este pe 2, cu 6 puncte, iar Italia pe 3, cu 5 puncte.

Ce a spus Gareth Southgate după înfrângerea umilitoare în fața Ungariei

Fanii englezi au răbufnit și i-au cerut demisia lui Gareth Southgate. Naționala Angliei riscă să retrogradeze în Liga B din Liga Națiunilor, după înfrângerea umilitoare în fața Ungariei. Suporterii naționalei Albionului se tem de un parcurs rușinos la Cupa Mondială din această iarnă.

„Da, îi înțeleg (n.r. – pe fani). În final, totul este despre a câștiga meciuri cu Anglia. Această seară a fost genul de seară pe care mulți dintre predecesorii mei au experimentat-o, și este dificil.

Nu voi spune că nu doare, dar pentru mine este clar ce am încercat să facem în ultimele 4 meciuri, iar ironia este că cele două campanii din Liga Națiunilor au fost cele care au atras negativitate și presiune asupra noastră. Trebuie să accept asta și este datoria mea să îi protejez pe jucători. Rezultatele sunt responsabilitatea mea.

Echipele pe care le-am aliniat nu au fost destul de bune pentru a obține rezultate pozitive în cele două meciuri cu Ungaria. Cred că celelalte două partide (n.r. – cu Germania și Italia) au fost mult mai bune decât reacția primită.”, a declarat Gareth Southgate, citat de Mirror.

Harry Kane, complet debusolat după Anglia – Ungaria 0-4: „A fost o campanie dezamăgitoare”

La rândul său, Harry Kane a vorbit după eșecul incredibil suferit de Anglia în Liga Națiunilor. Atacantul naționalei Albionului a fost întrebat inclusiv despre posibila demitere a lui Southgate:

„Este o întrebare extrem de dezamăgitoare (n.r. – despre demiterea lui Southgate). Să nu uităm de unde am plecat. Gareth a avut un rol-cheie în transformarea acestei naționale a Angliei într-una din cele mai de succes formații pe care le-am avut în ultimii 50 de ani.

Reclamă

Știu că este dezamăgitor pentru fani. A fost o campanie dezamăgitoare, uneori fotbalul ne aruncă câte o surpriză, dar trebuie să privim în ansamblu. Este cel mai scăzut punct pe care eu l-am avut în ultimii 5 ani, a fost o seară extrem de dezamăgitoare. Ne așteptam să câștigăm aceste meciuri, dar nu a fost seara noastră. Trebuie să rămânem calmi și să învățăm din asta.

Am avut două turnee consecutive fantastice. Nu este momentul să ne panicăm. Este o înfrângere de care suntem dezamăgiți, dar trebuie să rămânem calmi. Știm lucrurile la care trebuie să lucrăm.”, a spus Harry Kane.

Recomandări
  • Marco Rossi, declarație uluitoare după „șocul” Anglia – Ungaria 0-4
  • „După ce toată lumea va muri, pe stadioane se va ține încă un minut de reculegere pentru mine!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și