Închide meniul

Marea problemă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, înainte de România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 10:28

Marea problemă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, înainte de România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1)

Marea problemă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, înainte de România - Finlanda (azi, 21.45, Antena 1)

Jucătorii României, în timpul unui antrenament / frf.ro

Andrei Vochin a dezvăluit care este marea problemă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, înainte de meciul România – Finlanda, ce se va desfășura diseară, de la ora 21.45, pe Antena 1 și Antena Play.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consilierul lui Răzvan Burleanu susține, ca și Edi Iordănescu, că majoritatea jucătorilor au moralul scăzut din cauza evoluțiilor echipelor de club. În afară de fotbaliștii de la CFR, restul nu au motive de bucurie la finalul sezonului.

Și exemplele sunt multe: Răzvan Marin și Cagliari au retrogradat, George Pușcaș și Pisa au ratat promovarea, jucătorii veniți de la Craiova au ratat toate obiectivele, iar cei de la FCSB au pierdut încă un titlu în fața rivalei din Gruia.

Marea problemă a jucătorilor lui Edi Iordănescu, înainte de România – Finlanda (azi, 21.45, Antena 1)

”Jucătorii în vestiar nu sunt fericiţi adică am întâlnit puţini români fericiţi în stagiul ăsta, în sensul în care băieţii de la CFR erau fericiţi că au luat campionatul, dar majoritatea nu prea din mai multe motive. Unii au retrogradat din Serie A adică Răzvan Marin, cei de la Pisa nu au promovat , jucătorii de la FCSB au ratat campionatul, cei de la Craiova au ratat tot plus Sorescu a ratat campionatul.

E dificil, dar trebuie să mergi la drum şi cu problemele ăstea şi în ceea ce îi priveşte pe jucători, ce moment mai bun e să te refaci, îţi dă viaţă sportiva asemenea şansă să joci peste 2 zile un meci, să ai o campanie care să te poată ajuta, că e vorba de cei fară contract sau din campionatul intern. Să te duci la mai bine, adică ce facem, am pierdut un meci şi băgăm capul în pământ, fugim de la naţională?

Reclamă

Nu cred că asta e atitudinea unui învingător. Atitudinea e să înfrunţi problema, hai să ne luăm şi noi la bătaie, hai să vedem cum facem să îi batem pe ăştia! Păi primul lucru ca să îi baţi pe ăştia e să poţi să alergi, să te iei la bătaie cu ei în sensul adevărat al cuvântului atletic, să tragi de tine până nu mai poţi.

Lumea dacă te vede că îţi dai interesul până în ultima clipă pe teren, că vrei dar nu poţi că asta e valoarea, nu o să te condamne. O să spună că atâta pot. Dar măcar i-am văzut că s-au batut, i-am văzut cu tricourile negre de pământ de iarbă. Atenţie mare când joci în alb, că se şi vede pe tricou şi în momentul ăla o să zică da domne, bravo”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Edi Iordănescu, explicaţii pentru eşecurile cu Muntenegru şi Bosnia

La rândul lui, și Edi Iordănescu a vorbit despre situația fotbalului românesc care se oglindește și la echipa națională. În afară de CFR Cluj, cluburile din Liga 1 nu mai pot atinge grupele competițiilor europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Cei mai mulţi jucători cu probleme la nivel de club, avem retrogradări, băieţii de la Craiova au ratat obiectivele, la FCSB au luptat până la final. Mulţi care nu şi-au prelungit contractele. Doar cei de la CFR stau bine. Intră într-o stare de spirit pe care eu vreau să o schimb.

Este septembrie o primă linie de analiză, mi-am asumat tot. Foarte puţin important sunt eu, important e viitorul echipei naţionale. Sunt bine ancorat în realitate. Am vorbit cu foştii selecţioner, nu sunt ranchiunos. Sunt foarte conştient de situaţie, vă spun mereu ce am pe suflet şi nu ocolesc răspunsuri. Mereu mă inspir din ceea ce înseamnă trecutul echipei naţionale. Ca să putem spune că sunt valoroşi, trebuie să avem tot pachetul.

Am venit cu mândrie, cu responsabilitate. Am pus condiţiile mele, nu am venit cu ochii închişi. Dacă nu exista clauza în contract, exista posibilitatea să intervin mai agresiv în această situaţie, ştiu că am un obiectiv”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și