Închide meniul

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru că n-a convocat la națională doi jucători care „rup brazdele”: „Suntem nebuni?! Cum să nu-i iei?”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 21:23

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru că n-a convocat la națională doi jucători care „rup brazdele: „Suntem nebuni?! Cum să nu-i iei?

Marius Șumudică l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru selecție

Marius Șumudică, la finalul unui meci / Profimedia

  • Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru că n-a convocat la națională doi jucători care „rup brazdele”
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru că n-a convocat la națională doi jucători care „rup brazdele” în străinătate, în viziunea antrenorului de la Al-Raed. „Șumi” nu înțelege de ce Alex Mitriță, jucătorul său din Arabia Saudită, și Alex Maxim, de la Gaziantep, nu au fost incluși de selecționerul „tricolorilor” în lotul pentru meciurile cu Finlanda (23 septembrie) și Bosnia (26 septembrie).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finlanda – România se joacă vineri, de la ora 21:45, și poate fi urmărit în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Marius Șumudică îl ceartă pe Edi Iordănescu pentru că n-a convocat la națională doi jucători care „rup brazdele”

Șumudică este convins că Mitriță și Maxim ar fi meritat să fie convocați pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, ținând cont de evoluțiile lor din ultima perioadă.

Reclamă

Marius Șumudică i-a caracterizat pe Alex Mitriță și Alex Maxim drept doi jucători care pot face diferența în orice moment din timpul meciului.

„Mitriță joacă foarte bine, face diferența, rupe brazda sub el. Are calitate mare. Nu înțeleg de ce nu a fost convocat la echipa națională. Este un jucător care poate face diferența oricând. Eu de aceea nu-l schimb, îl țin 90 de minute chiar dacă joacă prost, pentru că poate inventa oricând ceva.

Reclamă

Sunt jucători care se nasc, care depășesc adversarul perpendicular pe poartă. La fel ca Maxim, noi suntem nebuni?! Maxim are 90 de meciuri și 42 de goluri în Turcia, vor toate echipele mari să-l ia. Mulți spun că multe goluri sunt din penalty, dar să nu ratezi un penalty în doi ani? Ok, când au venit la echipa națională, nu au avut rezultatele scontate, dar cum să nu-l iei pe Maxim, cum să nu-l iei pe Mitriță?

(…) Atât Mitriță, cât și Maxim își doresc enorm să facă parte din echipa națională. Lui Mitriță i s-ar umfla gleznele dacă ar veni pe jos, dar cred c-ar veni cu orice. Era foarte afectat, e foarte afectat că nu este chemat la echipa națională”, a „tunat” Marius Șumudică, la Digisport.

Denis Drăguș a dat cărțile pe față înainte de Finlanda – România!

Denis Drăguș este pe val în Belgia, la Standard Liege, iar prestațiile sale solide l-au convins pe Edi Iordănescu să-l cheme la echipa națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre problemele cu care se confruntă jucătorii români în străinătate, fostul vârf de la Viitorul a răspuns sincer. Denis Drăguș a vorbit și despre perioada excelentă de la Standard, formație pentru care a marcat deja 3 goluri în noul sezon.

„E un început bun pentru mine, mai ales că am fost titular în toate meciurile. Sper să o țin tot așa. Și pe plan personal, și ca echipă suntem într-un moment bun.

(N.r. – Cu ce probleme se confruntă fotbaliștii români în străinătate?) La nivel de intensitate, duelurile fizice sunt mult mai puternice. Viteza de joc e mult mai ridicată. La început e greu pentru toată lumea. Jucătorul român are calitate și este vorba doar despre a nu renunța și a merge înainte. Am avut și eu probleme și mă bucur că am trecut peste ele și m-am adaptat.

Cred că peste tot e loc de mai bine. Nu e un lucru la care pot să zic că nu am de lucrat. Îmi doresc să fiu mai bun cât pot de mult în fiecare zi”, a spus Denis Drăguș, pentru FRF TV.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”