Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit câţi bani a primit fiecare „tricolor”, după înfrângerile din Liga Naţiunilor: „De ce să le dai diurnă?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 22:52

Mihai Stoica a dezvăluit câţi bani a primit fiecare „tricolor, după înfrângerile din Liga Naţiunilor: „De ce să le dai diurnă?

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit sumele de bani primite de fiecare „tricolor”, după înfrângerile din Liga Naţiunilor. Managerul general al FCSB consideră că nu este necesar ca jucătorilor naţionalei României să le fie plătită diurna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a avut un parcurs ruşinos în actuala ediţie de Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au pierdut 3 din 4 partide, fiind pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. Cu toate acestea, condiţiile din cadrul cantonamentelor susţinute de echipa naţională sunt excelente, Mihai Stoica declarând că jucătorii primesc sume de bani zilnic pentru masă şi cazare.

Mihai Stoica a dezvăluit sumele de bani primite de „tricolori”, după înfrângerile din Liga Naţiunilor

Mihai Stoica a declarat că jucătorii echipei naţionale primesc 300 de euro pentru diurnă. Suma, doar pentru jucători, se ridică astfel la 160.000 de euro, iar în condiţiile în care masa şi cazarea sunt asigurate, banii aceştia sunt cheltuiţi fără rost, consideră MM Stoica.

„Dar de ce dai diurnă la echipa naţională? Diurnă înseamnă cheltuieli de masă şi cazare. Tu asiguri masă şi cazare. De ce dai diurnă? Dă-le prime jucătorilor, dar nu neapărat asta. De ce dai diurnă? Suma se ridică… E o sumă foarte mare. Înţeleg că jucătorii… N-am întrebat jucătorii noştri, habar nu am, dar înţeleg, e posibil să mă înşel, dar iau 300 de euro pe zi. 300 de euro pe zi la 18 zile de cantonament înseamnă 5.400 de euro înmulţit cu peste 25 de jucători, da… Cum facem? Cum justificăm astea? De ce le dăm foc banilor?”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totodată, managerul lui FCSB îl critică pe Răzvan Burleanu pentru alegerile făcute la echipele naţionale, şi aşteaptă explicaţii după rezultatele dezastruoase înregistrate de România.

Reclamă

„Fac ce vreau eu, Burleanu face ce vrea el. Eu vreau antrenor cu salariu mic, care vrea în CV… Îl pun pe Bratu la tineret. Da, domnule, dar n-a făcut niciun rezultat în viaţa lui. A retrogradat cu echipe care aveau obiectiv promovarea şi îl pun la echipa naţională de tineret, pentru că aşa vreau eu. Fac ce vreau eu, nu dau explicaţii nimănui. Nu ştim contractele selecţionerilor.

Nu vreau eu, preşedintele federaţiei, pentru că nu vreau. Eu le fac secrete. <<Domnule, avem reprezentanţi în Comitetul Executiv>>. Nu trebuie să ştie, eu trebuie să ştiu. Lumea mă iubeşte şi mă votează.

Înţeleg că încasează o sumă importantă de la comisie de la FIFA. Foarte frumos. Am înţeles că are o engleză impecabilă şi ştie să se comporte, dar trebuie să dea explicaţii acum în România pentru ce nu face”, a mai declarat MM Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3

Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu. Mihai Stoica e de părere că selecţionerul a greşit că nu i-a folosit pe Darius Olaru şi pe Cicâldău, în partida cu Muntenegru.

„Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii.

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea (n.r. – mijlocaş central în primul meci cu Muntenegru)? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta.

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase. Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud. Joacă… Cine e Mugosa? Un jucător care a jucat în liga a doua germană şi care a fost la Sheriff Tiraspol, dar nu ăsta de acum”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a dezvăluit sumele de bani primite de „tricolori”
  • România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și