Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3: „A fost un dezastru total! A făcut erori mari!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2022, 0:33

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3: „A fost un dezastru total! A făcut erori mari!

Mihai Stoica

Mihai Stoica, într-o conferință de presă pentru FCSB / Captură Antena Sport

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3. Managerul general al FCSB a spus că selecţionerul a făcut erori uriaşe în partida cu Muntengeru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu. Mihai Stoica e de părere că selecţionerul a greşit că nu i-a folosit pe Darius Olaru şi pe Cicâldău, în partida cu Muntenegru.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3

Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii. 

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea (n.r. – mijlocaş central în primul meci cu Muntenegru)? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta. 

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase. Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud. Joacă… Cine e Mugosa? Un jucător care a jucat în liga a doua germană şi care a fost la Sheriff Tiraspol, dar nu ăsta de acum”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plRomâece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și