Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost criticat: „Fiecare să se ocupe de curtea lui!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 13:37

Mihai Stoica a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost criticat: „Fiecare să se ocupe de curtea lui!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoica a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost criticat
  • Cum îl apără managerul general de la FCSB pe tânărul jucător

Mihai Stoica a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost criticat în urma prestaţiei din România – Finlanda 1-0. Managerul general de la FCSB a amintit de declaraţia lui Dumitru Dragomir, care i-a luat apărarea „perlei” roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu prea se întâlmplă, dar eu am să preiau ceva ce a spus Dumitru Dragomir şi cred că are dreptate. A spus, exact în stilul lui caracteristic, că „Ce vreţi voi să facă? Să îi pe toţi la mână, să-i dribleze, să piardă mingea că îl omorau ăştia”. Exagerează, dar e stilul lui.

Mihai Stoica a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost criticat

Sigur că a părut timorat, dar nu cred că era normal ca un jucător de 19 ani, mult mai tânăr decât ceilalţi care erau pe teren, să încerce să joace individual. Fiecare să se ocupe de curtea lui.

Reclamă

N-a avut o evoluţie… dar Mutu l-a pus la zid. E singurul minus. Acelaşi Mutu a spus că la vârsta lui dăduse 34 de goluri şi a plecat în Italia. La vârsta lui dăduse două goluri Mutu şi nu a plecat în Italia. A plecat după doi ani în Italia”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Adrian Mutu, complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu

Adrian Mutu s-a arătat complet dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu din România – Finlanda 1-0. Atacantul de la FCSB a fost trimis în premieră ca titular sub „tricolor”, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Reclamă

Mutu se aștepta la mai mult din partea lui Popescu, tânărul de 19 ani pentru care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro.

„Cred că singurul minus a fost evoluția mai puțin convingătoare a lui Tavi Popescu.”, a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, după ieşirea nervoasă

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, după episodul tensionat din România – Finlanda 1-0. Selecţionerul este de părere că momentul nu a fost, de fapt, o ieşire nervoasă, ci mai degrabă exprimarea dezamăgirii.

Reclamă 4 / 0/3

„Deşi realizările lui nu au fost deosebite în joc, am apreciat că a muncit şi că s-a implicat. Nu poţi să joci doar când ai mingea la picior. Am încercat să îl pregătim, dar are nevoie de timp. Nu trebuie să punem o presiune artificială. Are mintea să treacă peste aceste momente.

Nu am văzut acel moment, el a ieşit şi a dat mâna cu toată lumea de pe bancă. A fost gest de tristeţe pentru că şi-a dorit foarte mult. A fost dorinţă foarte mare. Va învăţa. Fiecare are păreri. Mulţi analizează în necunoştinţă de cauză şi superficial!”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

EXCLUSIV | Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0

Octavian Popescu a fost un car de nervi după ce a fost schimbat în România – Finlanda 1-0. Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul de 19 ani în minutul 54, iar reacția tânărului jucător a fost neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Octavian Popescu a fost complet dezamăgit de faptul că Edi Iordănescu l-a înlocuit la începutul reprizei a doua, cu Sergiu Hanca. Atacantul de la FCSB a fost titularizat în premieră la naționala României, însă prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Popescu a fost primul jucător înlocuit de Iordănescu Jr. în meciul cu Finlanda, iar acest lucru nu i-a convenit „perlei” lui Gigi Becali.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”