Închide meniul

Mihai Stoichiță a „pasat” întreaga responsabilitate pe umerii lui Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3: „Să ne explice el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 9:02

Mihai Stoichiță a „pasat întreaga responsabilitate pe umerii lui Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3: „Să ne explice el!

Mihai Stoichiță, reacţie după ce Deian Sorescu a fost schimbat la pauză

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiță a aruncat întreaga responsabilitate pe umerii lui Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal nu a vrut să comenteze rezultatele rușinoase înregistrate de „tricolori” în Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiță l-a scos la înaintare pe selecționer, după eșecul umilitor suferit în fața naționalei Muntenegrului, în Giulești.

Mihai Stoichiță a „pasat” întreaga responsabilitate pe umerii lui Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3

Întrebat despre rezultatele dezastruoase ale naționalei României, din ultima vreme, directorul tehnic al FRF n-a părut că este dispus să-și asume vreo vină, spunându-le ziariștilor să îl întrebe pe Edi Iordănescu:

„Să vorbească Edi și apoi putem să vorbim și noi, nu? Nu trebuie să vorbească Edi prima oară? Să ne explice Edi!”, a spus Mihai Stoichiță, după România – Muntenegru 0-3.

Edi Iordănescu, reacţie după ce suporterii i-au cerut demisia în România – Muntenegru 0-3

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români, care au cerut demisia selecţionerului.

Reclamă

„Trebuie să încep cu normalitatea şi trebuie să felicit echipa oaspete. Cer scuze publicului pe care am reuşit să îl bucurăm acum câteva zile. Jocul a avut un istoric clar. Am pierdut în ceea ce înseamnă potenţă fizică. S-a văzut că am pierdut majoritatea duelurilor şi lupta fizică. Am lucrat momentele statice. E greu pentru că prima repriză a fost echilibrată. Am fost preocupaţi să ne apărăm.

A căzut foarte greu golul. Ne-a lipsit şi şansa. Am avut o bară şi intram altfel la pauză. În repriza a doua au fost execuţii extraordinare ale lui Mugosa. Le-am promis jucătorilor că este responsabilitatea mea. I-am simţit căzuţi. Nu este uşor să construieşti într-un mediu cum e la echipa naţională. E realitatea!

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alături aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia d e Nord.

Recomandări
  • Mihai Stoichiță a „pasat” întreaga responsabilitate pe umerii lui Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3
  • Declarația directorului tehnic al FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și