Închide meniul

Edi Iordănescu se apără și a anunțat că patru jucători au vrut să se retragă de la naționala României. ”Trageți concluziile, este trist”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2022, 8:45

Edi Iordănescu se apără și a anunțat că patru jucători au vrut să se retragă de la naționala României. ”Trageți concluziile, este trist”

Alexandru Maxim, România

Alexandru Maxim, în timpul unui duel în România - Muntenegru 0-3 / Hepta

Edi Iordănescu a anunțat că patru jucători au încercat să se retragă de la naționala României, de când el a devenit selecționer. A fost menționat doar numele lui Alin Toșca, alți doi fiind Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După România – Muntenegru 0-3, Edi Iordănescu a încercat să se apere în fața celor care i-au cerut demisia, explicând că a avut de dus o muncă de convingere a unor jucători cheie să rămână la națională.

Edi Iordănescu a anunțat că patru jucători au încercat să se retragă de la naționala României

„Voi avea discuţii private cu jucătorii în următoarea perioadă. În momentul în care am semnat contractul cu federaţia au fost patru jucători care intenţionau să se retragă. Unul dintre ei era Toşca, trageţi concluziile care se pot trage, este trist.

Dar totuşi este echipa naţională şi deciziile trebuie să fie pentru viitor. Dacă aş fi ştiut că avem timpul necesar pentru a putea să construim, eu calea o ştiu, etapele le ştiu, ştiu ce avem de făcut, ştiu ce decizii ar trebui luate, unele dure, dar nu avem decât să vedem în ce fel se poate merge înainte.

Pentru că tot vorbim de moment zero, dar niciodată nu s-au luat deciziile şi măsurile aşa cum ar fi trebuit să se ia”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de după România – Muntenegru 0-3.

Reclamă

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Reclamă 4 / 0/3

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și