Închide meniul

Mihăiță Pleșan, mesaj manifest după dezastrul de la naţională: „Ruşine! V-ați bucurat la o ‘friptură’ şi l-aţi votat pe Răzvan Burleanu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 19:51

Mihăiță Pleșan, mesaj manifest după dezastrul de la naţională: „Ruşine! V-ați bucurat la o friptură şi l-aţi votat pe Răzvan Burleanu!

Mihăiță Pleșan, mesaj manifest după dezastrul de la naţională

Hepta

Mihăiță Pleșan, fost internaţional român, a avut un mesaj manifest după dezastrul de la naţională. România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3, în timp ce vecina Ungaria s-a distrat cu Anglia la ea acasă, scor 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăiță Pleșan arată cu degetul către oamenii din fotbalul românesc care l-au votat pe Răzvan Burleanu. Aflat la conducerea FRF din martie 2014, preşedintele a fost unicul candidat la ultimele alegeri, unde a fost votat în unanimitate de cei 266 membri prezenţi.

Mihăiță Pleșan, mesaj manifest după dezastrul de la naţională

„Vina nu este doar a președintelui Federației Române de Fotbal, ci și a tuturor acelora care l-ați votat, și nu o dată. Și mă refer la toți cei care aveți drept de vot: Liga 3, Liga 2, Liga 1, Fotbalul Feminin, Futsal, AJF și Copii și Juniori….

Voi toți, care v-ați bucurat la o ‘friptură’, la o plasă de fotbal sau la 10 mingi și la altele pe care le știți doar voi, sunteți la fel de vinovați sau poate mai mult pentru situația fotbalului românesc! Rușine să vă fie!”, a scris Mihăiță Pleșan pe Facebook.

Dorinel Munteanu nu mai crede în națională, după România – Muntenegru 0-3

Dorinel Munteanu a mărturisit că nu mai crede în echipa națională, după România – Muntenegru 0-3. Cel mai convocat jucător din istoria naționalei a avut un discurs sincer și, în același timp, dureros după înfrângerea umilitoare din Liga Națiunilor.

Reclamă

„Prea multe nu sunt de spus. Aseară, ca și în primul meci cu Muntenegru, a fost un meci catastrofal. Nu înțeleg, că veneam după două meciuri destul de bune. Nu știu ce s-a întâmplat aseară, ce presiune a fost pe jucători și staff, dar ne-am făcut de râs. Jocul a fost oglinda rezultatului.

Nu cred (n.r. – că ne mai revenim). Nu cred în joc și în schimbarea din jurul echipei naționale. Nu avem cum. Dacă am fi câștigat aseară, stăteam foarte bine (n.r. – în grupa din Liga Națiunilor). Nu cred că mai avem șanse să prindem primele două locuri, sub nicio formă. Jocul nu îmi dă speranțe deloc, deloc. Aseară a fost un dezastru, ca și joc, ca atitudine. A fost urât.

Am spus mereu, și când antrena Mirel Rădoi, și când antrena Cosmin Contra, în interiorul echipei naționale nu e realitatea transmisă în exterior. Niciun jucător nu poate să joace singur. Jucătorii actuali nu sunt așa slabi cum arată rezultatele. Dar jucătorul nu poate să joace singur dacă nu e condus e un antrenor, de o ‘mână de fier’.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui ca toți jucătorii noștri, când vin la națională, să fie aduși de antrenori cu picioarele pe pământ și să le explice ce înseamnă echipa națională. Mulți au spus că e o atmosferă super la națională. E o minciună! Nu poți să te retragi de la echipa națională dacă e o atmosferă bună. Unui jucător îi piere cheful de fotbal nu datorită rezultatului, ci când în perspectivă nu se vede nimic. Atmosfera de la națională este foarte slabă”, a spus Dorinel Munteanu, în emisiunea AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și