Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dorinel Munteanu nu mai crede în națională, după România – Muntenegru 0-3: „Catastrofal! Nu mai am speranțe”. Discursul dureros al celui mai selecționat „tricolor”

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 10:53

Dorinel Munteanu nu mai crede în națională, după România – Muntenegru 0-3: „Catastrofal! Nu mai am speranțe. Discursul dureros al celui mai selecționat „tricolor

Dorinel Munteanu are gânduri mari înaintea duelului cu FCSB din Cupa României

Dorinel Munteanu, în timpul unui interviu / Hepta

  • Dorinel Munteanu nu mai crede în națională, după România – Muntenegru 0-3
  • Discursul dureros al celui mai selecționat „tricolor”

Dorinel Munteanu a mărturisit că nu mai crede în echipa națională, după România – Muntenegru 0-3. Cel mai convocat jucător din istoria naționalei a avut un discurs sincer și, în același timp, dureros după înfrângerea umilitoare din Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu nu își mai face speranțe în jurul naționalei României. Fostul mijlocaș, în prezent antrenor la Oțelul Galați, consideră că marea problemă a „tricolorilor” este generată de atmosfera din vestiar.

Dorinel Munteanu nu mai crede în națională, după România – Muntenegru 0-3

Omul cu 134 de selecții sub „tricolor” a vorbit după „meciul catastrofal” din Giulești și a atras atenția asupra „minciunii” din jurul echipei naționale:

Reclamă

„Prea multe nu sunt de spus. Aseară, ca și în primul meci cu Muntenegru, a fost un meci catastrofal. Nu înțeleg, că veneam după două meciuri destul de bune. Nu știu ce s-a întâmplat aseară, ce presiune a fost pe jucători și staff, dar ne-am făcut de râs. Jocul a fost oglinda rezultatului.

Nu cred (n.r. – că ne mai revenim). Nu cred în joc și în schimbarea din jurul echipei naționale. Nu avem cum. Dacă am fi câștigat aseară, stăteam foarte bine (n.r. – în grupa din Liga Națiunilor). Nu cred că mai avem șanse să prindem primele două locuri, sub nicio formă. Jocul nu îmi dă speranțe deloc, deloc. Aseară a fost un dezastru, ca și joc, ca atitudine. A fost urât.

Reclamă

Am spus mereu, și când antrena Mirel Rădoi, și când antrena Cosmin Contra, în interiorul echipei naționale nu e realitatea transmisă în exterior. Niciun jucător nu poate să joace singur. Jucătorii actuali nu sunt așa slabi cum arată rezultatele. Dar jucătorul nu poate să joace singur dacă nu e condus e un antrenor, de o ‘mână de fier’.

Ar trebui ca toți jucătorii noștri, când vin la națională, să fie aduși de antrenori cu picioarele pe pământ și să le explice ce înseamnă echipa națională. Mulți au spus că e o atmosferă super la națională. E o minciună! Nu poți să te retragi de la echipa națională dacă e o atmosferă bună. Unui jucător îi piere cheful de fotbal nu datorită rezultatului, ci când în perspectivă nu se vede nimic. Atmosfera de la națională este foarte slabă”, a spus Dorinel Munteanu, în emisiunea AS.ro LIVE.

Edi Iordănescu, reacţie după ce suporterii i-au cerut demisia în România – Muntenegru 0-3

România a suferit 3 înfrângeri în cele 4 meciuri disputate în Liga Națiunilor și riscă să retrogradeze în Liga C.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a vorbit despre eșecul rușinos în fața Muntenegrului. Spre finalul partidei din Giulești, suporterii i-au cerut demisia selecționerului:

„Trebuie să încep cu normalitatea şi trebuie să felicit echipa oaspete. Cer scuze publicului pe care am reuşit să îl bucurăm acum câteva zile. Jocul a avut un istoric clar. Am pierdut în ceea ce înseamnă potenţă fizică. S-a văzut că am pierdut majoritatea duelurilor şi lupta fizică. Am lucrat momentele statice. E greu pentru că prima repriză a fost echilibrată. Am fost preocupaţi să ne ocupăm.

A căzut foarte greu golul. Ne-a lipsşit şi şansa. Am avut o bară şi intram altfel la pauză. În repriza a doua au fost execuţii extraordinare ale lui Mugosa. Le-am promis jucătorilor că este responsabilitatea mea. I-am simţit căzuţi. Nu este uşor să construieşti într-un mediu cum e la echipa naţională. E realitatea!

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alături aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi