Închide meniul

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României: „Ce să facă? Să o ia altul de la capăt?”. Reacţie categorică după România – Bosnia 4-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 1:12

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României: „Ce să facă? Să o ia altul de la capăt?. Reacţie categorică după România – Bosnia 4-1

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României: "Ce să facă, să o ia altul de la capăt?"

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României, chiar dacă tricolorii au retrogradat în Liga C din UEFA Nations League. Cel mai titrat antrenor român mizează pe continuitate la echipa naţională, după România – Bosnia 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” nu îşi doreşte schimbarea lui Edi Iordănescu, cel care a înregistrat două victorii în opt meciuri pe banca reprezentativei României.

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României

A fost un meci bun. Este o confirmare a jocului pe care l-au făcut în Finlanda. A fost o partidă bună acolo. E nevoie de rezultate ca să prindă curaj. Până la 1-0 se vedea că echipa are nevoie de gol. Bosniacii au dominat destul de categoric și puteau să marcheze.

Au dat gol, și-au dat drumul la joc, au avut încredere mai multă, au combinat, au avut ocazii. În prima repriză trebuia să fie 3-0.

Nu e o competiție importantă (n.red. Liga Națiunilor). Această competiție este folosită de toate echipele pentru jucătorii tineri și pentru formarea unor echipe competitive pentru Campionatul European sau pentru Campionatul Mondial.

Reclamă

Edi trebuie să rămână, sigur, păi ce să facă, să o ia altul de la capăt? E un rezultat promițător. Bosniacii erau deja câștigători de grupă. Dincolo de toate, echipa națională are nevoie de rezultate”, a declarat Mircea Lucescu după Bosnia – România 4-1.

Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

Edi Iordănescu nu ia în calcul să îşi dea demisia, chiar dacă nu şi-a îndeplinit obiectivul. Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

Concluzia este că sunt foarte bucuros de această acţiune, sunt foarte bucuros că România are viitor, sunt foarte bucuros că aceşti jucători au arătat caracter şi că au potenţial. Le-am spus-o de când am preluat echipa că eu ştiu şi am convingerea că îşi pot ridica nivelul, fără doar şi poate. Dar degeaba văd eu, dacă nu o arată României întregi. Cred că în această acţiune au arătat lucruri bune, au arătat potenţial, au arătat speranţă.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut. O să fie o discuţie. Întrebarea trebuie să meargă către conducerea Federaţiei. Eu sunt bucuros că multe lucruri s-au reglat, e trist că am compromis multe lucruri în acţiunea din iunie. Ne-au lipsit jucători. Salut revenirea lui Nicu Stanciu care şi-a pus imediat amprenta pe joc. Băluţă, Cordea, sunt mulţi jucători care au revenit. Sunt jucători de care România are nevoie. E nevoie de Ianis, toată lumea are dor de el. E nevoie de Mihăilă să fie bine. Avem nevoie de Chiricheş, care e un lider adevărat. Atunci cred că România poate să bată la uşa calificării la European.

Noi ce am câştigat, am câştigat pe merit. Am pierdut puncte pe care nu le meritam, meritam 3 puncte în Finlanda. Noi ce am adus, meritam, dar în schimb am pierdut puncte care consider că nu trebuia să le facem. În primul rând, echipa a arătat că are mijloace, şi asta este important. Echipa şi-a dominat adversarul. Am marcat 5 goluri în 2 meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Antena Sport.

Nicolae Stanciu e categoric: „Vreau ca Edi Iordănescu să rămână”

Nicolae Stanciu i-a transmis selecţionerului Edi Iordănescu că îşi doreşte ca acesta să rămână pe banca naţionalei. Mijlocaşul vrea să ajungă la EURO 2024 alături de Iordănescu Jr.

Suntem mulţumiţi atât de jocul acesta, cât şi de cel din Finlanda. Cred că am făcut ce trebuia să facem, ce ne-a cerut Mister. Am arătat o altă atitudine. Retrogradarea în Liga C nu a mai depins doar de noi în ultima etapă. Nu vreau să vorbesc şi nu am dreptul să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat la meciurile din iunie pentru că nu am fost aici.

Eu sunt mulţumit şi vreau să-i felicit pe băieţi pentru aceste două meciuri. Cred că lumea a văzut un meci mai bun al echipei naţionale. Cred că şi cei tineri vor veni cu încredere mult mai mare acum, la echipa naţională. Victoria este de moral şi aşteptăm anul ce vine ca să ne luptăm pentru un loc la EURO.

Eu mă bucur că sunt sănătos, că am reuşit să termin meciul şi nu s-a întâmplat nimic. Este clar că mi-am dorit foarte mult să joc şi Mister ştie lucrul acesta. De asta am venit atâta drum. Mă bucur că am reuşit să joc, să duc tot meciul şi am încheiat ultimul meci oficial… este o victorie de moral, avem un punct de pornire pentru la anul.

Eu îmi doresc să fie cu dânsul, cred că Edi Iordănescu va rămâne. Trebuie continuitate. Am mai spus şi înainte, ar trebui să se dea mai mult timp unui selecţioner pentru că nu este uşor. Îmi doresc să ne calificăm cu dânsul la EURO şi să fie cât mai mult timp la naţională”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și