Închide meniul

Mircea Lucescu, în „inspecţie” înainte de Lituania – România! Decizia luată la echipa naţională, după refuzul primit de la UEFA

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2024, 15:05

Reclamă
Mircea Lucescu, în „inspecţie înainte de Lituania – România! Decizia luată la echipa naţională, după refuzul primit de la UEFA

Mircea Lucescu, în "inspecţie" înainte de Lituania - România

Mircea Lucescu, în "inspecţie" pe arena din Kaunas/ Facebook Echipa Naţională

Mircea Lucescu a fost în „inspecţie” pe arena pe care se va desfăşura meciul dintre Lituania şi România. După refuzul primit de la UEFA, „tricolorii” au efectuat o plimbare pe arena din Kaunas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Lituania şi România, din a patra rundă din Liga Naţiunilor, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la ora 21:45.

Mircea Lucescu, în inspecţie înainte de Lituania – România

UEFA nu le-a permis „tricolorilor” să-şi efectueze antrenamentul oficial pe arena pe care se va disputa duelul cu Lituania. Astfel, Mircea Lucescu a luat decizia de a-i duce pe jucători într-o plimbare scurtă, pentru a avea primul contact cu stadionul unde se vor duela cu lituanienii.

România îşi va efectua antrenamentul, de dinaintea partidei la o bază din apropierea arenei din Kaunas. UEFA nu le-a dat voie „tricolorilor” să-şi facă sesiunea de pregătire pe stadionul Dariaus ir Girėno, deoarece suprafaţa de joc nu se prezintă în cele mai bune condiţii.

„După ce UEFA a decis să protejeze gazonul stadionului Dariaus ir Girėno din Kaunas și a mutat antrenamentele oficiale în altă locație, tricolorii au ales azi ca în locul plimbării să facă o vizită la arena pe care se va juca mâine seară meciul”, a anunţat Echipa naţională, pe paginile oficiale.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a decis astfel să-i ducă pe „tricolori” pe arena din Kaunas, pentru a evita situaţia în care aceştia ar fi luat primul contact cu arena chiar înainte de meciul cu Lituania.

Protocolul UEFA specifică faptul că echipa oaspete are dreptul de a face antrenamentul oficial pe stadionul pe care se va disputa şi partida. Acesta fapt s-a respectat şi la meciul tur din Liga Naţiunilor, atunci când lituanienii şi-au desfăşurat antrenamentul pe arena din Ghencea, unde s-a desfăşurat şi partida, deşi gazonul se prezenta într-o condiţie precară.

Reclamă

Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas

Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Delegaţia României a fost „întâmpinată” de frig şi ploaie la sosirea în Lituania.

Mircea Lucescu a glumit în momentul în care s-a întâlnit cu jurnaliştii care îl aşteptat în faţa hotelului. Lucescu a făcut referire la faptă că în Cipru a fost o vreme perfectă de plajă, în timp ce în Lituania este o vreme de toamnă.

„Nu v-aţi dus în Cipru unde era cald şi aţi venit aici. Vouă vă place frigul şi ploaia!„, a glumit Mircea Lucescu la sosirea la hotel. Lituania – România e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Delegaţia României a ajuns la Kaunas, acolo unde va disputa al patrulea meci din actuala ediţie a UEFA Nations League. De la vremea de plajă din Cipru, elevii lui Mircea Lucescu au dat peste temperaturi de toamnă în Lituania.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Gigi Becali poate juca în duelul cu marea rivală

16:59

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

16:48

Barcelona, anunţ oficial despre Lamine Yamal după accidentarea de la naţionala Spaniei! Ce se întâmplă cu vedeta catalanilor

16:42

Belgia – Franța și Germania – Olanda LIVE SCORE (21:45). Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

15:32

Eliza Samara e cea mai titrată jucătoare de la Campionatul European Individual 2024: „Aşteptările sunt mari”

15:26

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și