Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Sandu rupe tăcerea despre situaţia teribilă prin care trece România: „Avem un vârf şi ratează cu poarta goală”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 iunie 2022, 12:17

Mircea Sandu rupe tăcerea despre situaţia teribilă prin care trece România: „Avem un vârf şi ratează cu poarta goală

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România - Bosnia

Mircea Sandu, în timpul unui eveniment / Hepta

Mircea Sandu a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece România, care a debutat în această ediţie de Liga Naţiunilor cu două înfrângeri, în care nu a marcat niciun gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef de la FRF a vorbit şi despre meciul cu Finlanda, din 1973, atunci când, cu 30.000 de fani prezenţi pe „23 august”, tricolorii s-au impus cu 9-0. Sandu a marcat două goluri şi a jucat în atac alături de Dumitrache şi Dudu Georgescu.

Mircea Sandu a vorbit despre situaţia teribilă prin care trece România

„Ei sunt acolo, noi nu ne pricepem, ăştia care am jucat fotbal. Pur şi simplu nu comentez, nu am ce să comentez. Acum nu avem un vârf, sau avem, dar ratează cu poarta goală, că e simplu.

Când jucam eu, erau 3 vârfuri de atac, Dumitrache, Dudu Georgescu, Sandu Mircea. Sunt cu ochii pe voi sâmbătă”, a spus Mircea Sandu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică, atunci când vine vorba de rezultatele echipei naționale. Antrenorul susține că problemele avute de cluburi importante ale noastre au afectat situația de la lot.

Reclamă

Dinamo, Unirea Urziceni, Poli Timișoara, Oțelul sau Brașov sunt doar câteva din exemplele date de Răzvan Lucescu de echipe care s-au desființat sau au ajuns în eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

”Trebuie să vedem tot ansamblul. Eu vreau să spun că trebuie să vedem tot ansamblul. Vorbeam de campionatul nostru, că Dinamo ajunge într-o situație ca asta. Plecăm de acum sau ne ducem cu 15 ani în urmă, când a început să fie distrus clubul Dinamo?

Vorbim tot de persoane din societatea românească. Vorbim de Unirea Urziceni și de Oțelul, unde s-a mai văzut în lumea asta, nu în Europa, ca două echipe care câștigă campionatul se desființează peste câțiva ani? Suntem sănătoși la cap? Despre ce vorbim? Timișoara, un oraș al fotbalului, are trei echipe, nu sunt în stare să se întâlnească? Brașov, la fel”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și