Închide meniul
Video

Muntenegru – România 2-0 | Alexandru Maxim, uluit de eşecul de la Podgorica! Primele concluzii după meciul din Nations League: „Am fost jalnici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2022, 0:15 / Actualizat: 5 iunie 2022, 1:20

Alex Maxim, după Muntenegru - România 2-0

Antena Sport

Alexandru Maxim a fost uluit de eşecul din Muntenegru – România 2-0. Naţionala lui Edi Iordănescu a fost înghesuită de muntenegreni în propria jumătate de teren, iar greșelile au venit tocmai de la căpitanul Vlad Chiricheș, cel care ar trebui să fie liderul apărării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Maxim şi-a asumat rezultatul ruşinos din Nations League. Fotbalistul lui Gaziantep speră ca „tricolorii” să se revanşeze în următorul meci, cu Bosnia şi Herţegovina, de la Antena 1.

Alexandru Maxim, uluit de eşecul din Muntenegru – România 2-0

(Reporter: Ce nu a mers în seara asta?) Nu cred că a mers ceva. Cred că am fost jalnici din toate punctele de vedere. Cred că ofensiv nu am produs absolut nimic. Nu putem să emitem pretenţii atunci când nu ajungem la poartă. De la primul până la ultimul am fost sub nivelul a tot ceea ce putem arăta.

E uşor să venim acum în faţa dumneavoastră şi să facem lucrul acesta (n.r. să găsească vinovaţi). Niciodată nu vom face lucrul acesta. Pierdem cu toţii, câştigăm cu toţii. Suntem cu toţii împreună, alături de el. Astăzi a fost el cel care a greşit, dar nu din cauza aceasta nu am câştigat astăzi”, a declarat Alex Maxim.

„Trebuie să ne strângem cu toţii, să discutăm, să găsim cauzele şi să încercăm peste câteva zile să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să o scoatem la capăt, pentru că noi am adus echipa naţională în situaţia asta. Ne asumăm tot ce s-a întâmplat, este vina noastră exclusiv şi ne dorim să scoatem un rezultat bun”, a mai spus Maxim.

Reclamă

Vlad Chiricheș, prima reacție după gafele colosale

Muntenegru – România 2-0. Vlad Chiricheș si-a cerut scuze pentru erorile care au dus la golurile marcate de Muntenegru. Căpitanul naționalei crede că România poate să-și ia revanșa în Bosnia.

„Aș vrea să-mi asum responsabilitatea pentru eșecul ăsta. Știm cât e de important să începem cu un rezultat pozitiv. Îmi pare rău. Grupul ăsta are potențial, poate să se ridice și să câștige în Bosnia”, a spus Vlad Chiricheș, după Muntenegru – România 2-0.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Alexandru Maxim, uluit de eşecul din Muntenegru – România 2-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și