Închide meniul

O nouă reacţie din partea FRF cu privire la viitorul lui Edi Iordănescu: „Trebuie ca el să vrea să continue! Va conta reacţia jucătorilor!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 21:29

O nouă reacţie din partea FRF cu privire la viitorul lui Edi Iordănescu: „Trebuie ca el să vrea să continue! Va conta reacţia jucătorilor!

Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţionala României

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

O nouă reacţie din partea FRF cu privire la viitorul lui Edi Iordănescu. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României. Edi Iordănescu a anunţat, înaintea partidei cu Bosnia, că va conta mult atitudinea jucătorilor pentru a continua pe banca naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Română de Fotbal a transmis că selecţionerul are parte de toată susţinerea, însă depinde mult şi de ceea ce vrea Edi Iordănescu.

Andrei Vochin a oferit un răspuns amplu în momentul în care a fost întrebat dacă se va schimba selecţionerul dacă România va retrograda în Liga C din UEFA Nations League.

O nouă reacţie din partea FRF cu privire la viitorul lui Edi Iordănescu

„Răspunsul ar trebui să fie puţin mai lung, nu e doar poziţia unei părţi, ci şi cea a părţii cealalte. În situaţia asta, trebuie să vrea să Edi să continue, din punctul de vedere al FRF, cred că lucrurile sunt clare.

Nu aş vrea să se întâmple aşa, dar la el va conta foarte mult reacţia jucătorilor pe teren, aşa cum le-a spus şi în vestiar, nu a glumit, înainte de meciul cu Finlanda şi aşteaptă şi acest meci cu Bosnia, să vadă cum stau lucrurile.

Reclamă

Pentru că un alt antrenor dinainte, Mirel Rădoi, a fost foarte regretat de jucători în momentul în care a anunţat că doreşte să plece, iar jucătorii au încercat în ultima seară, după meciul cu Liechtenstein, să îl convingă să rămână.

Ei trebuiau să facă lucrul ăsta pe teren, la meciul cu Islanda. Ca să îl convingă. Şi probabil că atunci Mirel Rădoi nu pleca. De aceea cred că e foarte importantă atitudinea jucătorilor”, a spus Andrei Vochin la orangesport.ro.

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională după această campanie din Nations League. Selecţionerul României a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar şi în ce condiţii îşi doreşte să rămână pe banca primei reprezentative.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu asigură că viitorul său depinde de ceea ce se va întâmpla în meciul România – Bosnia, care va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Îmi doresc să terminăm după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8, ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner. Însă le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze că încrederea mea necondiţionată şi mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns, dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam. Acum mai avem o şansă, dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie. Va conta foarte mult (n.r. rezultatul din meciul cu Bosnia)„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Cu o etapă înainte de ultimul meci din faza grupelor Ligii Naţiunilor, România ocupă ultimul loc. Are 4 puncte după 5 partide, cu unul mai puţin decât Finlanda. Următorul adversar al tricolorilor, Bosnia şi Herţegovina, nu mai poate coborî de pe prima poziţie şi şi-a asigurat promovarea.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și