Închide meniul
VIDEO

Performanţă fabuloasă reuşită de Rodri, care a câştigat şi Nations League cu Spania. Al 4-lea trofeu cucerit în 22 de zile!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2023, 0:30

Reclamă
Performanţă fabuloasă reuşită de Rodri, care a câştigat şi Nations League cu Spania. Al 4-lea trofeu cucerit în 22 de zile!

Performanţă fabuloasă reuşită de Rodri

Rodri, în timpul meciului Croaţia - Spania / Profimediaimages

Performanţă fabuloasă reuşită de Rodri, care a ajutat-o pe Spania să câştige UEFA Nations League. „La Roja” a învins-o în finală pe Croaţia şi a cucerit trofeul. Meciul care s-a disputat la Rotterdam a putut fi urmărit pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eroul lui Manchester City din finala UEFA Champions League a făcut senzaţie şi la echipa naţională. Mijlocaşul defensiv în vârstă de 26 de ani a contribuit la succesul ibericilor şi încheie fenomenal sezonul 2022-2023.

Performanţă fabuloasă reuşită de Rodri

Spania a câştigat dramatic finala cu Croaţia. A fost 0-0 după 120 de minute, astfel că noua campioană din Liga Naţiunilor s-a decis la lovituri de departajare. Majer şi Petkovic nu au reuşit să îl învingă pe Unai Simon, iar trofeul le-a revenit jucătorilor lui Luis de la Fuente. Vezi VIDEO cu executarea loviturilor de departajare din finala Nations League.

Rodri a câştigat cel de-al patrulea trofeu în decurs de 22 de zile. Mai întâi a devenit campion în Premier League şi a sărbătorit titlul după ultima etapă, deplasarea cu Brentford. Pe 3 iunie, Manchester City a câştigat şi Cupa Angliei. A învins-o pe rivala Manchester United, scor 2-1, graţie „dublei” lui Gundogan.

La o săptămână distanţă, Rodri a ajutat-o pe trupa lui Pep Guardiola să câştige, în premieră, Liga Campionilor. În finala cu Inter, mijlocaşul spaniol a înscris singurul gol în minutul 68. Acum, Rodri a obţinut un trofeu important şi la echipa naţională. A triumfat în Nations League şi poate spera la câştigarea Balonului de Aur.

Reclamă

Înainte de Croaţia – Spania, Rodri a şi fost întrebat de jurnalişti dacă visează să fie desemnat cel mai bun jucător din lume.

Ar fi ceva extraordinar, incredibil pentru mine să câștig Balonul de Aur, dar nu mă gândesc la titlurile individuale. Ceea ce contează este echipa, iar eu muncesc ca să o ajut.

Premiile individuale reprezintă un lucru important. Asta ar spune lumea. Dar eu nu mă gândesc la acest lucru, vă spun sincer”, a declarat Rodri pentru spaniolii de la as.com.

Reclamă 4 / 0/3

Rodri, desemnat jucătorul sezonului în Champions League

Rodri a fost desemnat de către UEFA jucătorul sezonului 2022-2023, în Champions League. Internaționalul spaniol a câștigat marele trofeu alături de echipa sa, Manchester City, după o finală câștigată cu Inter.

Fotbalistul iberic a ratat o singură partidă a „cetăţenilor” în actuala campanie din Champions League şi a înscris două goluri, cel mai important dintre ele în finala de la Istanbul, unde a fost desemnat ”Jucătorul Meciului”.

Aşa cum era de aşteptat, Manchester City are cei mai mulţi reprezentanţi (7) în Echipa Sezonului din Champions League, urmată de Inter Milano şi Real Madrid, ambele cu câte doi jucători.

Cum arată echipa ideală a sezonului de Champions League:

Portar: Thibaut Courtois (Real Madrid)
Fundaşi: Kyle Walker (Manchester City), Ruben Dias (Manchester City), Alessandro Bastoni (Inter Milano), Federico Dimarco (Inter Milano)
Mijlocaşi: John Stones (Mannchester City), Kevin De Bruyne (Manchester City), Rodri (Manchester City)
Atacanţi: Bernardo Silva (Manchester City), Erling Haaland (Manchester City), Vinicius Junior (Real Madrid)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și