Închide meniul
Video

Răzvan Marin e cu gândul doar la victorie, înainte de Lituania – România: „Dacă facem ce am pregătit, vom lua cele trei puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2024, 20:39

Reclamă

Răzvan Marin e cu gândul doar la victorie, înainte de Lituania - România

Răzvan Marin, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Răzvan Marin e cu gândul doar la victorie, înainte de Lituania – România, meci care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 21:45. Mijlocaşul naţionalei e convins că „tricolorii” pot obţine a patra victorie consecutivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut trei victorii clare în grupa de Liga Naţiunilor, reuşind să marcheze în total nouă goluri, şi să încaseze doar unul.

Răzvan Marin e cu gândul doar la victorie, înainte de Lituania – România

La sosirea pe arena din Kaunas, Răzvan Marin a oferit un interviu, mărturisind că România cu siguranţă va obţine cele trei puncte, dacă jucătorii vor pune în practică ceea ce s-a efectuat la antrenamente, după victoria din Cipru.

De asemenea, Răzvan Marin speră ca echipamentul albastru, în care vor evolua „tricolorii”, să le poarte noroc şi să obţinî victoria în Lituania.

„Cred că trebuie să jucăm inteligent, să facem ceea ce am pregătit în aceste zile şi cu siguranţă vom lua cele trei puncte.

Reclamă
Reclamă

(N.r. Despre echipamentul albastru) Am mai jucat un meci în albastru, în Finlanda cred că am jucat în albastru. Să fie cu noroc în această seară. Important e să câştigăm, e mai puţin important cine marchează. La final sunt importante cele trei puncte”, a declarat Răzvan Marin, pentru AntenaSport.

Mircea Lucescu, înainte de Lituania – România

Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România. După victoria entuziasmantă din etapa a treia cu Cipru din Nations League, pentru tricolori urmează o nouă deplasare.

În meciul tur de la Bucureşti, din luna septembrie, România a învins Lituania pe stadionul Steaua. După ce scorul a fost 1-1 timp de 86 de minute, Răzvan Marin şi Alex Mitriţă au marcat golurile 2 şi 3 pentru tricolori.

Reclamă

„Nu pot să spun că e cea mai bună echipă din grupă. Am văzut meciul lor cu Kosovo. Fac greșeli, sunt jucători de un anumit nivel, individual nu sunt atât de puternici, dar ca echipă sunt compacți, își folosesc calitățile lor, pase lungi, accelerări, construiesc, tocmai pentru a provoca adversarul să iasă și să joace în spații libere.

Folosesc foarte mult out-urile și cornerele, trebuie să fim atenți și să controlăm jocul”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și