Închide meniul

Răzvan Marin vrea revanşa cu Muntenegru, după România – Finlanda 1-0: „N-am nicio teamă! Asta e adevărata faţă a naţionalei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 10:24

Răzvan Marin vrea revanşa cu Muntenegru, după România – Finlanda 1-0: „N-am nicio teamă! Asta e adevărata faţă a naţionalei!

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Răzvan Marin/ Profimedia

Răzvan Marin vrea revanşa cu Muntenegru, după România – Finlanda 1-0. Mijlocaşul lui Cagliari a intrat pe teren în Giuleşti în minutul 68, în locul lui Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu şi a reuşit singurul gol al partidei cu finlandezii. România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Răzvan Marin vrea revanşa cu Muntenegru

“Este o victorie meritată, am arătat cu totul şi cu totul altceva. Important e că am reuşit să ne unim. Pentru meciul cu Muntenegru cred că nimeni până în momentul de faţă cu a găsit o explicaţie. Astăzi s-a văzut cu totul altceva. După părerea mea, adevărata faţă a naţionalei este cea din seara aceasta.

Eu n-am nicio teamă, joc fotbal de plăcere. Greşeşti, se întâmplă… O iei de la capăt. Mister este tot timpul pozitiv, ne încurajează, are încredere în noi şi cred că o să o scoatem la capăt. Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie şi să-i facem fericiţi pe suporteri”, a spus Răzvan Marin.

Alex Cicâldău, plus de încredere după România – Finlanda 1-0

Alex Cicâldău a primit un plus de încredere după România – Finlanda 1-0, din Liga Națiunilor. Mijlocașul naționalei s-a arătat extrem de bucuros după prima victorie obținută de „tricolori” cu Edi Iordănescu pe banca tehnică.

Reclamă

Mijlocașul lui Galatasaray l-a felicitat pe Nicușor Bancu pentru golul superb din partida cu Finlanda. De asemenea, Cicâldău a vorbit și despre penalty-ul ratat de George Pușcaș în minutul 16, precum și despre criticile primite de „tricolori” după primele două meciuri pierdute din Liga Națiunilor:

„Cred că a fost o victorie meritată și o victorie care a venit la momentul potrivit. Ne mergea jocul foarte bine, știam că facem lucrurile bine și știam că acel penalty n-o să conteze foarte mult. Se întâmplă oricum să rateze penalty. Nu contează cine execută, dacă rateză, trebuie după un penalty ratat, cum am făcut astăzi, să continuăm pe același stil de joc.

Am câștigat acest meci și să spunem că avem un plus de încredere, dar să nu uităm că am luat doar 3 puncte și avem un meci foarte greu marți. Mă bucur foarte mult pentru el, merită asta (n.r. – despre golul lui Nicușor Bancu). Pe Giulești fost o atmosferă incredibilă, țin să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost incredibili. Ne-au susținut, aveam nevoie pentru că eram într-un moment foarte greu, și asta a fost foarte important pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toții cred că am fost criticați în aceste momente. Ok, am traversat o perioadă de două meciuri foarte grea, criticile sunt constructive, sunt bune, zic eu, și aceasta a fost o victorie pentru toată lumea. Când joci cu un stadion plin și te încurajează, câștigi și totul e bine, e incredibil. O să promitem că o să dăm tot ce avem mai bun din noi și că o să încercăm să luăm cele 3 puncte (n.r. – la meciul cu Muntenegru). Niciodată nu se știe rezultatul final. Ăsta e obiectivul nostru, să câștigăm meciul cu Muntenegru. Pot să spun că ne doream mai mult de la aceste 4 meciuri, dar ținând cont că le-am pierdut pe primele două, l-am câștigat pe cel de-al 3-lea… un joc bun și o victorie cred că ne-ar mulțumi.

(N.r. – suntem o echipă valoroasă?) V-am zis și la conferință că eu cred că suntem. Nu se pune problema de valoare, echipa națională are jucători talentați. Fiecare jucător trebuie să facă cât poate și cu siguranță vom avea rezultate. Indiferent de vârsta noastră, învățăm de la meci la meci, analizăm, vedem unde am greșit. Eu, în curând la 25 de ani, nu cred că mai sunt un copil. Trebuie să ne recunoaștem greșelile și să ni le asumăm și, pe viitor, să încercăm să nu le mai face”, a declarat Alex Cicâldău, după România – Finlanda 1-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și