Închide meniul
Video

Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1: „O descătuşare! Ne dorim să rămână Edi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:17 / Actualizat: 27 septembrie 2022, 1:21

George Puşcaş a reuşit o dublă de senzaţie în România - Bosnia 4-1

Puşcaş a avut o evoluţie de senzaţie cu Bosnia | Profimedia

Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1. Atacantul naţionalei României şi-a spălat păcatele după evoluţia ştearsă din partida cu Finlanda şi a decis partida cu Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puscaş are 8 goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate pentru naţionala României. Puşcaş a reuşit dubla în partida cu Bosnia în doar 13 minute. Puşcaş a marcat în minutele 73 şi 86. Puşcaş nu mai marcase pentru naţionala României din 2020. Ultima dată, George Puşcaş reuşise să dea gol pentru naţională în noimebrie 2020, în amicalul de la Ploieşti, pe care România l-a câştigat cu 5-3.

Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1

A fost o seară frumoasă, sunt foarte fericit, trăiesc pentru momente de genul, mai ales la echipa naţională unde o victorie şi un gol e dublu decât oriunde altundeva.

Pot să o numesc şi o descătuşare, am avut norocul să pot să dau gol, să putem aduce victoria acasă. Indiferent, trebuie să ne uităm la prestaţia de astăzi, să avem continuitate la ce am făcut şi să continuăm la fel şi în viitor.

Noi ne dorim să rămână Edi, nici nu ne-am dori altfel, nici nu ştim de ce vorbim. Noi suntem foarte fericiţi cu Mister, cred că uşor-uşor se văd şi prestaţiile, se vede şi echipa. Dacă avem continuitate, cred că vom face ceva frumos.

Reclamă

E greu, după victorie de genul ăsta să retrogradezi, nu e tocmai plăcut. Trebuie să luăm ce avem pozitiv„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena Sport.

Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C: „Ne afectează! Ne-am trezit cam târziu!”

Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C. Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia 4-1. Jucătorul de la Parma a reuşit golul cu numărul 5 pentru echipa naţională a României.

Dennis Man a fost unul dintre cel mai buni jucători ai României în partida cu Bosnia. Jucătorul de la Parma a fost cel care a deschis balul în Giuleşti, în România – Bosnia 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut un joc bun, am reuşit să înscriem goluri. Ne bucurăm pentru acest meci, din păcate părerea mea că trebuia să fim concentraţi pe toată perioada acestei competiţii. Ne pare rău că ne-am trezit cam târziu.

Mă bucur foarte mult când înscriu, este job-ul meu să ajut echipa pe faza ofensivă şi în această seară mă bucur că am reuşit să ajut echipa la acest rezultat.

Din păcate am retrogradat, dar trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci şi în următoarele acţiuni să punem în practică şi să fim încrezători în continuare. Ne afectează în primul rând că am retrogradat, voiam să fim aici, dar trebuie să luăm ce am făcut bine şi să vedem în viitor ce putem facem.

Mister ne-a felicitat pentru joc, ne-a transmis să fim responsabili la echipele de club, să venim sănătoşi de acolo şi să dăm totul. Eu sper să rămână, nu sunt eu în măsură să răspund. Mai avem mult de muncă şi sperăm că va fi aşa.

Mister este alături de noi. Ne-a transmis că are încredere în noi. A fost o perioadă dificilă, dar cred că împreună, ca grup, putem trece peste. Trebuie să pregătim acţiunile ce urmează, să dăm totul pentru acest tricou„, a declarat Dennis Man în exclusivitate pentru Antena 1.

Recomandări
  • Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1
  • Ce a spus despre Edi Iordănescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și