Închide meniul

Reacția lui Mihai Stoica după ce spusese despre Vlad Chiricheș că este ”un jucător excepțional”, înaintea gafelor uluitoare din Muntenegru

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2022, 8:51

Reacția lui Mihai Stoica după ce spusese despre Vlad Chiricheș că este ”un jucător excepțional”, înaintea gafelor uluitoare din Muntenegru

Reacția lui Mihai Stoica după ce spusese despre Vlad Chiricheș că este ”un jucător excepțional”

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Reacția lui Mihai Stoica după ce spusese despre Vlad Chiricheș că este ”un jucător excepțional”, înaintea gafelor uluitoare din Muntenegru nu s-a lăsat așteptată. Oficialul de la FCSB susține că a fost nepotrivită, ținând cont de ce a urmat la Podgorica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chiricheș a greșit, dar la al doilea gol este o eroare foarte gravă a lui Rațiu, foarte gravă! După aia, Chiricheș vine să dubleze și se împiedică în gazon. Da, a greșit.

Reacția lui Mihai Stoica după ce spusese despre Vlad Chiricheș că este ”un jucător excepțional”

N-am văzut erori atât de mari (n.r – ale lui Chiricheș) ca la meciul ăsta. Culmea e că prima eroare putea să fie foarte ușor reparată de ceilalți jucători. Nu l-a lăsat pe unul singur cu portar, dar Bancu strânsese prea mult. Recuperasem mignea și trebuia să ne deschidem. După, la Mugosa nu vine nimeni. Și-a asumat greșeala.

Eu am spus și probabil mulți au zâmbit. Noi avem o echipă națională care se potrivește cel mai bine cu trei fundași centrali. Eu niciodată nu-l văd pe Bancu fundaș stânga în patru, are probleme în defensivă. Cu trei în spatele lui cred că ar putea să facă banda excepțional. Și el, și Cristi Ganea. Mai e și Ștefănescu. Mie îmi place foarte mult.

Declarația (n.r – din urmă cu trei zile) a dat foarte prost acum. Ok, a făcut niște greșeli impardonabile, dar fără el avem probleme mari, e singurul cu personalitate, care iese, care are viteză. Uite, Rus cu Burcă nu sunt complementari. Trebuie să ai un fundaș central cu viteză mai bună și care poate să iasă să tamponeze, nu poți să stai cu fundul în poartă, dar noi asta am făcut. După cum a făcut echipa, a fost ca să stea la cutie. Noi avem niște jucători cu o tehnică destul de bună. Noi am fi pus probleme dacă reușeam să conducem jocul”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă

Mihai Stoica: Vlad Chiricheș este un jucător excepțional

Declarațiile lui Mihai Stoica vin la câteva zile după ce acesta susținea că Vlad Chiricheș este jucătorul cheie al naționalei lui Edi Iordănescu.

„E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el. E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă. A vorbit un jurnalist din Modena că e o deziluzie, ce să spun…

Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel, fără el, a fost o debandadă!”, spunea Stoica, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim vor să se retragă de la echipa națională

Căpitanul României a avut momente de coșmar la Podgorica, în timpul meciului, dar și la finalul lui. După ce a greșit la ambele goluri, fundașul de 32 de ani de la Sassuolo a fost înjurat de fanii români prezenți pe stadion.

Criticat de toată lumea după meci, Chiricheș plănuiește să se retragă de la echipa națională și ar urma să o facă, alături de Alexandru Maxim, după cele trei meciuri rămase de disputat din luna iunie, în Nations League. Până atunci, el le-a cerut scuze tuturor românilor.

„Aș vrea să-mi asum responsabilitatea pentru eșecul ăsta. Știm cât e de important să începem cu un rezultat pozitiv. Îmi pare rău. Grupul ăsta are potențial, poate să se ridice și să câștige în Bosnia”, a spus Vlad Chiricheș, după Muntenegru – România 2-0.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și