Închide meniul

Reacția presei din Kosovo, după ce naționala lor a picat cu România și în Liga Națiunilor: „Nu au mai multă calitate ca noi”

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 20:34

Reclamă
Reacția presei din Kosovo, după ce naționala lor a picat cu România și în Liga Națiunilor: Nu au mai multă calitate ca noi”

Reacția presei din Kosovo, după ce au picat cu România și în Liga Națiunilor

România - Kosovo / Profimedia

Reacția presei din Kosovo, după ce naționala lor a picat cu România și în Liga Națiunilor. Jurnaliștii din țara selecționatei adverse au vorbit despre șansele de câștigare ale grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu au fost repartizați în Grupa a 2-a din Liga C. Acolo, România se va duela cu Kosovo, Cipru și câștigătoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar. Jumătate din meciurile „tricolorilor” se vor vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reacția presei din Kosovo, după ce naționala lor a picat cu România și în Liga Națiunilor

Kosovarii sunt de părere că Grupa a 2-a din Liga C a UEFA Nations League este una accesibilă, având în vedere faptul că selecționatele din aceasta nu au o calitate mai mare decât a selecționatei lor.

Totodată, aceștia au lansat un obiectiv uriaș și i-au îndemnat pe jucătorii echipei naționale să obțină maximum de puncte din această grupă.

„Kosovo a aflat numele adversarilor cu care se va confrunta în Liga Națiunilor, respectiv Liga C.

Reclamă

S-a făcut tragerea la sorți pentru a treia cea mai mare competiție UEFA, în timp ce dardanienii au aflat numele echipelor care îi vor provoca în Grupa C2.

Kosovo se va confrunta cu România, Cipru, Lituania sau Gibraltar. Desigur, pe hârtie este o grupă ușoară, întrucât fiecare dintre echipe nu are mai multă calitate decât noi, așa că dardanienii vor încerca să obțină maximum de puncte”, au notat jurnaliștii de la Telegrafi.

România se întâlnește cu naționala din Kosovo și în Liga Națiunilor

România va avea astfel încă două meciuri de foc cu echipa națională din Kosovo. Până în momentul de față, „tricolorii” s-au duelat doar de 2 ori cu această selecționată, partide din care reprezentativa noastră a ieșit neînvinsă.

Reclamă 4 / 0/3

Ambele meciuri dintre România și Kosovo au avut loc în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024. La meciul tur, jucat la Priștina, „tricolorii” au obținut un punct, după o partidă jucată pe un gazon aproape impracticabil. De asemenea, la acest meci, fanii echipei naționale au fost evacuați de pe stadion și au intrat într-un conflict cu forțele de ordine kosovare.

Partida retur s-a jucat la București și s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Meciul respectiv a fost câștigat de „tricolori” cu scorul de 2-0. Totuși, nici această partidă nu a fost lipsită de incidente. Duelul a fost întrerupt pentru o lungă perioadă de timp din cauza faptului că suporterii echipei naționale au afișat mesajul: „Kosovo e Serbia”.

România a obținut primul loc din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 și și-a asigurat astfel prezența la turneul final din Germania. De cealaltă parte, kosovarii au ratat calificarea după ce au terminat pe poziția a 5-a în grupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și