Închide meniul

Replica de la FRF pentru Adrian Mutu! „Briliantul” a contestat convocările selecţionerului Edi Iordănescu

Dan Roșu Publicat: 18 septembrie 2022, 14:26

Replica de la FRF pentru Adrian Mutu! „Briliantul a contestat convocările selecţionerului Edi Iordănescu

Replica de la FRF pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Horaţiu Moldovan e singurul jucător convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia
  • Finlanda – România e vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45 e în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY

Replica de la FRF pentru Adrian Mutu din partea lui Andrei Vochin. Asta după ce „Briliantul” a contestat decizia lui Edi Iordănescu de a nu lua decât un jucător de la Rapid, pe Horaţiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Probabil că Edi s-ar fi bucurat dacă Rapid ar fi avut un număr 9 român, un număr 6 român. Cred că existau şanse ca aceştia să fie convocaţi. Echipa naţională a României suferă la capitolele astea. Jucătorii noştri de număr 9, de exemplu Alibec, şi-a revenit acum vreo 4 etape şi a început să joace după ce o perioadă n-a jucat.

Replica de la FRF pentru Adrian Mutu

I-a venit rândul lui Puşcaş să nu joace din vară până acum. Deci echipele româneşti care ar avea români cu număr 9 pe spate, care să şi joace număr 9, cred că ar avea şanse să aibă jucători la echipa naţională. Sigur că Ioniţă a făcut un sezon foarte bun, dar trebuie să compari întotdeauna cu ce ai pe posturile respective.

Reclamă

Se ştie foarte bine că, dacă pui o aşezare 4-3-3 sau 4-2-3-1, în mare parte sunt câte doi jucători pe post. Postul lui Ioniţă este în spatele vârfului, acolo unde într-un fel sau altul, joacă Stanciu, acolo unde joacă Olaru, acolo unde joacă Florin Tănase”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Adrian Mutu, supărat pe Edi Iordănescu

Adrian Mutu este supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu a convocat mai mulți jucători de la Rapid la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. Giuleștenii au un singur fotbalist chemat la prima reprezentativă: portarul Horațiu Moldovan.

Reclamă

Meciul cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45 e în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

„Sper ca Horațiu Moldovan să primească minute la națională, indiferent de meciul în care va fi folosit (n.r. – cu Finlanda sau Bosnia). Normal că mi-ar fi plăcut și cred că ar fi meritat și alți jucători de la Rapid să fie convocați.

Suntem echipa cu cele mai puține goluri primite din Liga 1. Cred că meritam mai mulți jucători la națională”, a spus Adrian Mutu, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj