Închide meniul

Risto Radunovic, mesaj înainte de România – Muntenegru: „Sunt pregătit să joc! Tavi Popescu e un talent foarte mare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2022, 0:02

Risto Radunovic, mesaj înainte de România – Muntenegru: „Sunt pregătit să joc! Tavi Popescu e un talent foarte mare!

Risto Radunovic, mesaj înainte de România - Muntenegru. Ce a spus despre Octavian Popescu

Risto Radunovic este coleg cu Octavian Popescu la FCSB | Profimedia

Risto Radunovic, mesaj înainte de România – Muntenegru. Fundaşul stânga al celor din Muntenegru, care joacă la FCSB, spune că este pregătit să intre pe teren în Giuleşti. În tur, Muntenegru s-a impus cu 2-0 în faţa naţionalei lui Edi Iordănescu, însă „tricolorii” au un moral bun după victoria cu Finlanda, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a avut şi cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, colegul său de la FCSB.

Risto Radunovic, mesaj înainte de România – Muntenegru

„Sunt pregătit pentru meciul de mâine şi sunt conştient că o să fie mult mai greu decât meciul din Muntenegru şi mă bucur că joc contra României. Nu am jucat pe Giuleşti, dar sunt concentrat pe meci, acesta e cel mai important lucru. Să fiu pregătit de joc. .

(n.r. – România – Finlanda) Am văzut, a fost o atmosferă spectaculoasă şi ne aşteptam la asta. Mă bucur că e stadionul plin, e un motiv în plus să jucăm cu stadionul plin. 

Ne cunoaştem foarte bine. Nu aveţi un star la echipă, dar aveţi mare calitate în tot atacul. Tavi Popescu e un talent foarte mare şi îmi doresc să facă progres cât mai mult. E un jucător foarte bun, ne cunoaştem bine”, a spus Risto Radunovic înainte de România – Muntenegru.

Reclamă

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări. „, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

EXCLUSIV | Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru

Adrian Mutu privește încrezător către meciul România – Muntenegru, din a 4-a etapă a grupelor din Liga Națiunilor.

Expertul Antena 1 spune că naționala lui Edi Iordănescu va avea șanse mari să câștige partida din Giulești dacă va juca la fel ca în prima repriză a duelului cu Finlanda, în care „tricolorii” s-au impus cu 1-0.

„Avem toate șansele. Este un plus că jucăm încă o dată pe Giulești, suporterii au entuziasm. Cred că trebuie să își mențină acest entuziasm, iar echipa noastră să rămână cu picioarele pe pământ. Cred că naționala noastră ar trebui să continue pe drumul din prima repriză (n.r. – a meciului cu Finlanda).

Trebuie să știm să controlăm și să gestionăm entuziasmul. Nu am rezolvat nimic, suntem tot pe ultimul loc, avem un golaveraj de 1-3, iar celelalte echipe ne sunt superioare. Într-adevăr, e îmbucurător că în prima repriză România a jucat bine, mie chiar mi-a plăcut. Surprinzătoare puțin reacția lor din repriza a doua, faptul că pe undeva ne-a intrat frica”, a declarat Adrian Mutu, la emisiunea „Hai, România! În fiecare zi”, de la Antena 1.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și