Închide meniul

România – Muntenegru, arbitrată de un portughez! „Tricolorii” lui Edi Iordănescu, obligaţi să câştige pentru a spera la primul loc în Liga Naţiunilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 12:14

România – Muntenegru, arbitrată de un portughez! Tricolorii” lui Edi Iordănescu, obligaţi să câştige pentru a spera la primul loc în Liga Naţiunilor

România - Muntenegru, arbitrată de un portughez

Jucătorii naţionalei, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

România – Muntenegru va fi arbitrată de un portughez. După succesul cu Finlanda, scor 1-0, „tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt obligaţi să câştige pentru a spera la primul loc în Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

România – Muntenegru, arbitrată de un portughez

România mai are 3 partide de disputat în Liga Naţiunilor. Partida de pe 14 iunie cu Muntenegru este ultima a verii.

Arbitrul portughez Joao Pinheiro va conduce la centru meciul România – Muntenegru, care va avea loc, marţi, în Giuleşti. El va fi ajutat de conaţionalii săi Tiago Costa şi Bruno Alves Jesus. Rezervă va fi Vitor Ferreira.

Înaintea revanşei cu Muntenegru, clasamentul în grupă este:

Reclamă

1. Bosnia 5p
2. Finlanda 4p
3. Muntenegru 4p
4. România 3p

„Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă.

Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Adrian Mutu, semnal de alarmă înainte de România – Muntenegru

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă înainte de România – Muntenegru. Specialistul Antenei 1 i-a lăudat pe „tricolori” după victoria cu Finlanda, scor 1-0, dar le transmite că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

„Ar trebui, de mâine, să uităm acestă victorie. Bineînțeles că trebuie să ne bucurăm în seara asta cu toții. Băieții trebuie să se bucure de această victorie muncită. Dar de mâine trebuie să ne concentrăm pe următorul meci care devine foarte foarte important. E îmbucurător că am reușit să câștigăm. Eu ziceam înainte că va fi un meci capital pentru noi pentru că îmi dădeam seama de importanța acestui meci.

Trebuie să știm să controlăm și să gestionăm entuziasmul. Nu am rezolvat nimic, suntem tot pe ultimul loc, avem un golaveraj de 1-3, iar celelalte echipe ne sunt superioare. Într-adevăr, e îmbucurător că în prima repriză România a jucat bine, mie chiar mi-a plăcut. Surprinzătoare puțin reacția lor din repriza a doua, faptul că pe undeva ne-a intrat frica.

Am simțit frica, ne-am simțit timorați, a apărut frica de a nu pierde și asta s-a văzut, lăsându-i pe finlandezi să-și creeze două ocazii incredibile. Cu toate că și noi am răspuns prin niște contraatacuri care se puteau să se finalizeze cu greu. E normal ca Edi să fie satisfăcut, vede un progres la echipă.

Noi avem tendința să facem din victorii nuntă și din înfrângeri înmormântare. Trebuie să rămânem echilibrați și să analizăm obiectiv această victorie, fără un entuziasm prea mare. E normal să te bucuri după victorie, dar această victorie nu trebuie să-ți ia picioarele de pe pământ. Ne trebuie continuitate în jocul bun așa cum n-am mai văzut de mult timp”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena 1, după victoria României contra Finlandei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și