Închide meniul

Edi Iordănescu a explicat căderea „tricolorilor” din repriza a doua a meciului România – Finlanda 1-0: „Am pierdut din energie și putere”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 iunie 2022, 10:29

Edi Iordănescu a explicat căderea „tricolorilor din repriza a doua a meciului România – Finlanda 1-0: „Am pierdut din energie și putere

Edi Iordănescu, reacție după România - Finlanda 1-0

Edi Iordănescu, la conferința de presă / Hepta

Edi Iordănescu a explicat căderea „tricolorilor” din repriza a doua a meciului România – Finlanda 1-0. Selecționerul nostru a recunoscut că jucătorii și-au pierdut foarte mult din energie, precum și capacitatea de a face pressing după pauză, iar adversarii au profitat și au fost foarte aproape de golul egalizator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a reușit o primă repriză excelentă contra Finlandei, în Liga Națiunilor, dar lucrurile s-au complicat după pauză.

Edi Iordănescu a explicat căderea „tricolorilor” din repriza a doua a meciului România – Finlanda 1-0

În partea secundă, „tricolorii” au redus „motoarele”, iar nordicii au devenit mult mai periculoși la poarta lui Florin Niță. Portarul României a avut însă o prestație magistrală, reușind parada anului la ocazia uriașă a lui Pohjanpalo.

„În repriza a doua am pierdut din energie, din putere, din capacitatea de a fi intenși, de a face pressing, de a întâmpina și sus, am pierdut centrul de greutate.

Adversarul a avut 2-3 ocazii bune, dar și noi am fost reactivi și am avut situațiile noastre și puteam să închidem tabela. Am arătat că știm să și suferim dacă e nevoie, dar una peste alta, seara a fost deosebită.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Finlanda 1-0.

Reclamă

Nicușor Bancu a marcat golul victoriei în minutul 30, cu o lovitură de cap, după assist-ul lui George Pușcaș. A fost primul succes obținut de Edi Iordănescu pe banca „tricolorilor.

Florin Niţă, după intervenţia monumentală din România – Finlanda 1-0

Florin Niţă le-a mulţumit fanilor care au susţinut naţionala României şi a spus cum a reuşit să aibă acea intervenţie fabuloasă.

A fost un meci destul de greu, dar sunt fericit că am înţeles mesajele de la Mister şi ne-am montat pentru acest meci. Sunt foarte fericit că băieţii au arătat că au caracter şi au dat totul pe teren. Nu vreau să spun nimic de ce va urma. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Îmi doresc să arătăm cum am arătat în acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să le mulţumesc acestor minunaţi fani pentru că ne-au susţinut din primul până în ultimul minut. Nu este o atmosferă plăcută după o înfrângere. Mă bucur că am reuşit să trecem împreună peste acest moment, am fost o echipă. Am fost inspirat şi m-am dus pe minge la acea ocazie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu„, a spus Florin Niţă după România – Finlanda 1-0.

Răzvan Marin vrea revanşa cu Muntenegru

“Este o victorie meritată, am arătat cu totul şi cu totul altceva. Important e că am reuşit să ne unim. Pentru meciul cu Muntenegru cred că nimeni până în momentul de faţă cu a găsit o explicaţie. Astăzi s-a văzut cu totul altceva. După părerea mea, adevărata faţă a naţionalei este cea din seara aceasta.

Eu n-am nicio teamă, joc fotbal de plăcere. Greşeşti, se întâmplă… O iei de la capăt. Mister este tot timpul pozitiv, ne încurajează, are încredere în noi şi cred că o să o scoatem la capăt. Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie şi să-i facem fericiţi pe suporteri”, a spus Răzvan Marin.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Recomandări
  • Edi Iordănescu a explicat căderea „tricolorilor” din repriza a doua a meciului România – Finlanda 1-0
  • Mesajul selecționerului, după prima victorie obținută pe banca naționalei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și