Închide meniul

Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor: „Nu e rea deloc!” Anunţ despre viitorul lui Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 20:29 / Actualizat: 8 februarie 2024, 22:01

Reclamă
Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor: „Nu e rea deloc! Anunţ despre viitorul lui Iordănescu

Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiţă este în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor. Directorul tehnic din cadrul FRF a spus că este o tragere foarte bună pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre viitorul lui Edi Iordănescu şi a spus că simte că selecţionerul va continua şi după Campionatul European din Germania.

Mihai Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

„Trebuie să joci cu cineva. Ce am vrea? Să nu jucăm cu nimeni? Lasă că e bine, nu o tragere rea cu Kosovo, Cipru şi, după părerea mea, Lituania. Trebuie să câştigi grupa. Să folosim această competiţie pentru a ne pregăti preliminariile pentru Mondial. Noi ne dorim să continuăm cu el. Eu simt că el va continua cu noi. Nu s-a discutat nimic concret, decât i-am comunicat că noi vrem să continuăm cu el„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. Selecţionerul României nu a vrut să facă o analiză detaliată a adversarelor, dar a precizat că obiectivul naţionalei trebuie să fie primul loc pentru a putea spera la calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

“E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Reclamă

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Până atunci, concentrarea noastră maximă este însă pe EURO 2024 și tot ce înseamnă abordarea optimă a turneului final. De la situația îngrijorătoare pe care o au la cluburi mai mulți jucători importanți ai naționalei noastre, până la meciurile de pregătire programate în luna martie, întreaga mea atenție este în această direcție.

Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România!”, a spus Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și