Închide meniul

Surpriza uriaşă pregătită de Mircea Lucescu în primul 11 al României! Cine va fi titular în duelul cu Lituania

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2024, 17:22

Reclamă
Surpriza uriaşă pregătită de Mircea Lucescu în primul 11 al României! Cine va fi titular în duelul cu Lituania

Surpriza uriaşă pregătită de Mircea Lucescu în primul 11 al României, pentru duelul cu Lituania

Mircea Lucescu/ Profimedia

S-a aflat care este surpriza uriaşă pregătită de Mircea Lucescu în primul 11 al României, pentru duelul cu Lituania. Deşi se zvonea că Alexandru Chipciu va fi titularizat în banda stângă a defensivei „tricolorilor”, selecţionerul a avut alte planuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Lituania şi România, din etapa a patra a grupei de Liga Naţiunilor, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 21:45. Partida va fi şi în format live video, pe AS.ro.

Surpriza uriaşă pregătită de Mircea Lucescu în primul 11 al României pentru meciul cu Lituania

Nicuşor Bancu este suspendat pentru duelul de la Kaunas, după ce a încasat un cartonaş galben în partida cu Cipru. Fundaşul Universităţii Craiova nu a făcut nici deplasarea alături de „tricolori” în Lituania, revenind în ţară la antrenamentele echipei sale de club.

Astfel, Mircea Lucescu a decis să-l titularizeze pe Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga, în duelul cu Lituania. Informaţia a fost dezvăluită de fanatik.ro, şi confirmată ulterior de sursele AntenaSport.

Alexandru Chipciu era cealaltă variantă pentru postul de fundaş stânga, însă Mircea Lucescu l-a preferat pe Deian Sorescu. Chipciu va rămâne pe banca de rezerve, aşa cum s-a întâmplat şi la duelul cu Cipru, atunci când a fost însă trimis în teren în minutul 63, în locul lui Nicuşor Bancu.

Reclamă
Reclamă

Deian Sorescu va reveni în primul 11 al echipei naţionale. Jucătorul de la Gaziantep a fost rezervă neutilizată în duelul de la Larnaca, câştigat de „tricolori” cu scorul categoric de 3-0.

Sorescu a evoluat ultima dată la echipa naţională în meciul cu Slovacia, din etapa a treia a grupei de la EURO 2024. La momentul respectiv, jucătorul a fost trimis în teren în minutul 58, în locul lui Florinel Coman.

Este de menţionat, totodată, că Deian Sorescu va prinde primul 11 al naţionalei după o pauză de mai bine de patru luni. Concret, ultima dată când acesta a fost titularizat în echipa României s-a întâmplat pe 7 iunie, într-un meci amical cu Liechtenstein, înainte de EURO 2024. Într-un meci oficial, Sorescu a prins primul 11 al naţionalei în urmă cu un an, atunci când „tricolorii” înfruntau Andorra, în preliminariile turneului final european din vară.

Reclamă

Deian Sorescu va bifa al 20-lea meci la echipa naţională. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a debutat sub tricolor în 2021, într-un meci amical cu Georgia, în care a fost integralist.

Mircea Lucescu, reacţie înainte de Lituania – România

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă în privinţa gazonului de la meciul Lituania – România. Selecţionerul e de părere că gazonul se prezintă într-o stare proastă.

(n.r.: Cum e de la 30 de grade la 6?) Ne adaptăm. Cred că jucătorii nu au probleme de adaptare. Important e să nu plouă şi terenul să fie bun de joc. Nu ne-am bucurat prea mult de căldură.

(Vă aşteptaţi să avem 9 puncte, dacă batem vom avea 12?) Nu putem discuta despre ce va fi. Ne-au creat destul de multe probleme la Bucureşti. Îşi joacă ultima carte. Va fi un meci extrem de tensionat, de intens.

(n.r: Aţi fost pe gazon, aţi verificat starea gazonului) Se va rupe. La început va fi mai bun. Pe urmă depinde dacă va ploua sau nu. Şi noi şi ei jucăm pe acelaşi gazon”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Benfica, implicată într-un scandal de corupție! De la ce a pornit totul și când ar fi fost comise faptele

20:16

EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali

20:10

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 2-0! Ianis Stoica a reuşit „dubla”! La acest scor, „tricolorii” sunt calificaţi la EURO 2025

19:52

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

19:50

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

19:50

„Nu îmi va schimba viața”. Max Verstappen își face griji după ce a văzut modificările pentru Marele Premiu al Statelor Unite

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și