Închide meniul
Video

Teemu Pukki, „călăul” tricolorilor! Execuţie spectaculoasă în Finlanda – România. Nicuşor Bancu şi Ionuţ Nedelcearu au gafat la golul din minutul 12

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 22:13

Teemu Pukki, "călăul" tricolorilor! Execuţie spectaculoasă în Finlanda - România

Teemu Pukki, gol în Finlanda - România

Teemu Pukki a fost „călăul” tricolorilor în Finlanda – România, meci din UEFA Nations League. Partida, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 32 de ani a avut nevoie de numai 12 minute pentru a marca. A marcat la finalul unei acţiuni prelungite a nordicilor.

Teemu Pukki, „călăul” tricolorilor în Finlanda – România

Starului Finlandei a profitat de o gafă a apărării lui Edi Iordănescu. Atacantul lui Norwich a primit mingea de la Nicuşor Bancu. Fundaşul Universităţii Craiova a încercat să degajeze, dar l-a „servit” pe Pukki. Ionuţ Nedelcearu nu a ieşit să îl blocheze pe vârful care joacă în Championship şi i-a permis să şuteze.

Pukki nu a stat pe gânduri şi a înscris cu o execuţie spectaculoasă, în forţă! Ionuţ Radu, debutant la echipa naţională de seniori, nu a putut interveni la „torpila” lui Pukki, care s-a oprit în plasă.

Finlanda este fără victorie în istoria meciurilor cu România. În tur, nordicii nu au reuşit să marcheze. Au cedat cu 0-1 la Bucureşti. Chiar Nicuşor Bancu a înscris golul victorie în Giuleşti.

Reclamă

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România

Adi Mutu a transmis un mesaj de luptă înainte de Finlanda – România, meci care poate fi urmărit pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei tricolore, la egalitate cu Gică Hagi, nu se gândeşte decât la victorie în meciul din Nations League.

Specialistul Antenei 1 a ţinut să amintească importanţa partidei din Finlanda. Victoria este obligatorie pentru ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu retrogradeze în Liga C.

„O seară foarte importantă. Un meci decisiv ţinând cont de faptul că, dacă nu câştigăm, ne luăm adio de la primele două locuri. Şi aşa, câştigând, depindem de jocul rezultatelor. Deci, ca să sperăm, trebuie neapărat să câştigăm şi să ne apropiem de cele două echipe, Bosnia şi Muntenegru, şi să sperăm la un egal între ele pentru a spera la locul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este bun (n.r. bilanţul lui Edi Iordănescu de o victorie în 6 meciuri), într-adevăr. Este o presiune mare pe umerii lui Edi de când a venit la echipa naţională şi în special la acest meci. Chiar dacă avem un ascendent moral faţă de Finlanda, fiind echipa care nu ne-a învins niciodată, e o presiune mare. Nu depindem de noi, ci de jocul rezultatelor. Dar ca să putem spera, trebuie să câştigăm neapărat”, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Cum a arătat primul 11 al României în meciul cu Finlanda:

I. Radu – Ratiu, Nedelcearu, Ad. Rus, Bancu – R. Marin (C), M. Marin, Fl. Tanase – D. Man, Alibec, D. Sorescu

Recomandări
  • Teemu Pukki, „călăul” tricolorilor
  • Execuţie spectaculoasă a atacantului  în Finlanda – România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și