Închide meniul

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Nicolae Stanciu, pasă „de geniu”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2024, 22:03

Reclamă
Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Nicolae Stanciu, pasă de geniu”

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România - Lituania!

Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Jucătorul de la Parma și-a făcut simțită prezența încă din primele minute ale duelului de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a primit vizita Lituaniei după ce s-a distrat cu Kosovo, la Priștina, meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Atunci, tricolorii s-au impus cu 3-0.

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania!

În minutul 4 al duelului cu Lituania, Nicolae Stanciu a trimis o pasă „de geniu” în careul advers, la capătul căreia s-a aflat Valentin Mihăilă.

Jucătorul de la Parma a făcut uitat ghinionul din Kosovo, atunci când a lovit de 2 ori bara, și l-a învins pe Gertmonas, portarul de la U Cluj, cu un șut puternic.

Astfel, Valentin Mihăilă a ajuns la numărul de 5 goluri, în tricoul primei reprezentative.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în România – Lituania:

România: Târnovanu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Man, Stanciu, Răzvan Marin, Mihăilă – Drăguș

Rezerve: Niță, L. Popescu – Manea, Ghiță, Alibec, Chipciu, Hagi, Coman, Artean, Olaru, Mitriță, Sorescu

Reclamă

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Girdvainis, Lakiatas, Tutuskinas, Lasickas – Matulevicius, Slivka, Vorobjovas, Dolznikov – Kukys

Rezerve: Bertasius, Mikelionis, Milasius, Kazukolovas, Upstas, Paulauskas, Kalinauskas, Vareika, Verbickas, Paulauskas, Barauskas, Antanavicius

VIDEO | Valentin Mihăilă a lovit de 2 ori bara în meciul cu Kosovo

VIDEO | Valentin Mihăilă, bară în prima repriză din România – Kosovo.

VIDEO | Valentin Mihăilă, bară în a doua repriză din România – Kosovo.

Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina

Valentin Mihăilă a fost implicat într-un scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina. Atacantul echipei naționale a vorbit despre agresivitatea kosovarilor și nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

Tricolorii lui Mircea Lucescu au debutat cu dreptul în Liga Națiunilor și s-au impus la Priștina, în duelul cu Kosovo, cu scorul de 3-0. Partida dintre Kosovo și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

După meci, reporterul l-a întrebat pe Valentin Mihăilă despre situația lui Radu Drăgușin, care a ieșit cu tricoul rupt de pe teren, la finalul partidei. Jucătorul de la Parma a dezvăluit că și tricoul său a fost rupt din cauza duelurilor cu adversarii și că aceștia au fost foarte agresivi pe toată durata partidei.

De asemenea, Mihăilă a transmis faptul că le-a arătat tabela jucătorilor din Kosovo, la finalul duelului.

„O victorie foarte bună aici, un adversar dificil, un public dificil, terenul dificil. Important e că am ieşit sănătoşi de pe teren şi că am luat cele 3 puncte.

Da, cu toţii ne gândim la Campionatul Mondial. Luăm pas cu pas, avem multe de învăţat de la Mister. Mai este mult de muncit. Importante sunt cele 3 puncte, a fost primul meci. Acum trebuie doar să ne gândim la următorul meci de acasă.

Până la urmă a fost gol, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Vă daţi seama că este frustrant când îţi creezi o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti să marchezi. Sper să sparg gheaţa şi să încep să marchez, pentru că este din ce în ce mai frustrant când nu reuşesc să marchez.

Mircea Lucescu a încercat să ne dea din experienţa sa. Nu este foarte mult timp la dispoziţie la echipa naţională, uşor uşor vom pune în practică ceea ce ne cere dânsul. Important a fost atitudinea, spiritul de sacrificiu şi cred că s-a văzut asta pe teren.

Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele.

Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important.

Nu trebuie să fie relaxare după acest rezultat. Da, bucurie după meci, dar gândul trebuie să ne fie doar la următorul meci.”, a spus Valentin Mihăilă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:43 10 sept.

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și