Închide meniul
Video

Atmosferă de senzație la Sporting – Benfica, LIVE în AntenaPLAY! Suporterii alb-verzilor au pregătit o scenografie superbă

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 22:42

Reclamă

Atmosferă de senzație la Sporting - Benfica, LIVE în AntenaPLAY

Atmosferă Sporting - Benfica / Captură AntenaPLAY

Atmosferă de senzație la Sporting – Benfica, meci care se vede LIVE în AntenaPLAY. Suporterii gazdelor s-au mobilizat pentru întâlnirea cu marea rivală și au făcut un adevărat spectacol, în tribunele arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre cele două formații din Lisabona este deosebit de important în lupta la titlu din Liga Portugal! Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Atmosferă de senzație la Sporting – Benfica, LIVE în AntenaPLAY

Spectacolul a început cu câteva minute înainte de startul partidei, atunci când crainicul de pe „Jose Alvalade” i-a îndemnat pe fani să își susțină favoriții:

„Sus, haideți! Sporting ale… Sporting ale..!”, a fost mesajul transmis de crainic.

Mai apoi, suporterii prezeți în tribune au afișat o scenografie de zile mari! Întreg stadionul celor de la Sporting s-a colorat în culorile echipei, iar miile de suporteri au scandat minute în șir, pentru a-și susține favoriții!

Reclamă

În scenografia prezentată de suporteri au putut fi văzuți jucătorii de la Sporting, sub forma unor cărți de joc.

Scenografia pregătită de fanii lui Sporting / Abola.pt

Atmosfera de zile mari a continuat și după fluierul de start al partidei, având în vedere miza uriașă a acestei partide!

Ce spunea antrenorul de la Benfica, înainte de derby-ul cu Sporting

Roger Schmidt, antrenorul lui Benfica, a transmis un mesaj războinic înainte de derby-ul cu Sporting! Tehnicianul a prefațat duelul care poate decide titlul în Liga Portugal.

Reclamă 4 / 0/3

Roger Schmidt a spus că Benfica se va deplasa pe stadionul marii rivale cu un singur obiectiv: victoria. Totodată, acesta a dat asigurări că partida va fi diferită față de ultimul meci din Cupă, încheiat cu scorul de 2-2.

„Mereu sunt meciuri dificile de jucat, în Cupă a fost un meci grozav, acum va fi altfel, la Alvalade, altă atmosferă… Echipele sunt în formă, e momentul decisiv al sezonului. Știm situația în care ne aflăm, am făcut foarte bine o mulțime de lucruri marți.

Suntem pregătiți și știm că trebuie să facem un joc bun pentru a obține cele trei puncte. Sporting este în frunte, dar o să câștigăm, așa e mereu, oriunde am fi”, a spus antrenorul de la Benfica, citat de abola.pt.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și