Închide meniul

„2024 va fi un an grozav!” Kylian Mbappe, mesaj special în ziua în care poate semna cu Real Madrid

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 13:36

Reclamă
„2024 va fi un an grozav! Kylian Mbappe, mesaj special în ziua în care poate semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe, mesaj special în ziua în care poate semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe, după un meci / Profimediaimages

Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și a transmis un mesaj special în ziua în care poate semna cu Real Madrid. Starul francez a reaprins speranțele fanilor liderului din La Liga, dar și ale lui Florentino Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se reaprinde „telenovela” transferului lui Mbappe, care în ultimele perioade de mercato a fost mereu în discuții avansate cu șefii de pe Santiago Bernabeu. Situația nu se schimbă nici în 2024.

Kylian Mbappe, mesaj special în ziua în care poate semna cu Real Madrid

În noaptea de Revelion, atacantul cotat la 180 de milioane de euro a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta s-a viralizat imediat. A adunat deja peste 3.5 milioane de vizualizări.

La mulți ani, tuturor! Vă doresc sănătate, fericire și împliniri atât vouă, cât și celor dragi.

2024 va fi un an grozav!„, a scris Kylian Mbappe pe rețelele sociale.

Reclamă

Mbappe a intrat în ultimele șase luni de contract și poate semna deja cu orice echipă. Real Madrid este în pole-position pentru a-l convinge să vină, din vară. Șeicul lui PSG nu se poate opune și riscă să își piardă cel mai valoros jucător.

Mbappe face un nou sezon de vis. Are 18 goluri şi 2 pase decisive în cele 16 meciuri jucate în actuala ediţie din Ligue 1. A marcat şi 3 goluri în 6 partide din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe

Potrivit jurnaliştilor de la marca.com, şefii lui Real Madrid vor relua discuţiile cu Kylian Mbappe în această săptămână. Atacantul francez a intrat în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu orice club. Poate ajunge la gruparea blanco, pe 30 iunie, din postura de jucător liber de contract.

Spaniolii anunţă că conducătorii Realului au un draft de contract încă din luna mai a anului trecut, când cele ajunseseră la un acord cu Mbappe. Starul fotbalului mondial a fost convins pe ultima sută de metri, de Nasser Al-Khelaifi, să continue la campioana Franţei.

Madrilenii sunt pregătiţi să ofere acelaşi salariu anual de atunci, 26 de milioane de euro, net! La acesta se adaugă un bonus de 130 de milioane de euro la semnătură. Oferta este astronomică! Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Carlo Ancelotti.

Sursa citată anterior anunţă că este ultima tentativă a lui Florentino Perez de a-l transfera pe Kylian Mbappe. „Este acum sau niciodată”, precizează Marca. Preşedintele liderului din La Liga a stabilit şi un ultimatum. Pentru a nu repeta ceea ce s-a întâmplat în trecut, Perez a stabilit o dată până la care aşteaptă un răspuns. The Athletic a dezvăluit că Mbappe are timp până la mijlocul lunii ianuarie să se hotărască dacă va semna cu Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și