Închide meniul

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe. Când încep negocierile şi care e ultimatumul lui Florentino Perez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2023, 12:01

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe. Când încep negocierile şi care e ultimatumul lui Florentino Perez

Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Profimedia

Real Madrid mai face o încercare şi începe un asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe. Florentino Perez a trecut peste dezamăgirea din vară şi e gata să forţeze noi negocieri cu starul lui PSG. Vrea să îşi vadă visul împlinit şi să îl aducă pe Mbappe, gratis, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliştilor de la marca.com, şefii lui Real Madrid vor relua discuţiile cu Kylian Mbappe săptămâna viitoare. Atacantul francez intră în ultimele 6 luni de contract şi poate negocia cu orice club. Poate ajunge la gruparea blanco, pe 30 iunie, din postura de jucător liber de contract.

Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe

Spaniolii anunţă că conducătorii Realului au un draft de contract încă din luna mai a anului trecut, când cele ajunseseră la un acord cu Mbappe. Starul fotbalului mondial a fost convins pe ultima sută de metri, de Nasser Al-Khelaifi, să continue la campioana Franţei.

Madrilenii sunt pregătiţi să ofere acelaşi salariu anual de atunci, 26 de milioane de euro, net! La acesta se adaugă un bonus de 130 de milioane de euro la semnătură. Oferta este astronomică! Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Carlo Ancelotti.

Sursa citată anterior anunţă că este ultima tentativă a lui Florentino Perez de a-l transfera pe Kylian Mbappe. „Este acum sau niciodată”, precizează Marca. Preşedintele liderului din La Liga a stabilit şi un ultimatum. Pentru a nu repeta ceea ce s-a întâmplat în trecut, Perez a stabilit o dată până la care aşteaptă un răspuns. The Athletic a dezvăluit că Mbappe are timp până la mijlocul lunii ianuarie să se hotărască dacă va semna cu Real Madrid.

Reclamă

Mbappe are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro şi face un nou sezon de vis. Are 18 goluri şi 2 pase decisive în cele 16 meciuri jucate în actuala ediţie din Ligue 1. A marcat şi 3 goluri în 6 partide din Champions League.

Thierry Henry, sfat preţios pentru Kylian Mbappe

Thierry Henry a avut un sfat preţios pentru Kylian Mbappe. Fostul mare atacant francez este de părere că atacantul lui PSG ar trebui să continue la formaţia de pe Parc des Princes şi să continue munca începută la campioana din Ligue 1.

Până în acest moment, Mbappe nu a luat o decizie în privinţa viitorului său. Din ianuarie, el va putea să semneze cu orice echipă şi ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, Thierry Henry, fostul mare atacant francez, îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să continue pe Parc des Princes şi să termine munca începută la PSG.

Dacă aș fi în locul lui Kylian Mbappe, eu nu aș pleca. Aș vrea să termin ceea ce am început la PSG. Asta aș face în locul lui. De ce ar trebui să plece? Îi place la PSG!”, a declarat Thierry Henry, potrivit mundodeportivo.com.

Kylian Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, atunci când a fost împrumutat de AS Monaco pentru un sezon. Un an mai târziu s-a oficializat şi transferul la formaţia pariziană, care a plătit la vremea respectivă 180 de milioane de euro. În 280 de meciuri pentru PSG, Kylian Mbappe a marcat 230 de goluri şi a oferit 100 de pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și