Închide meniul

„A apreciat asta”. Reacţia surprinzătoare a lui Nasser Al-Khelaifi, după ce Kylian Mbappe l-a anunţat că pleacă de la PSG

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 21:43

Reclamă
„A apreciat asta. Reacţia surprinzătoare a lui Nasser Al-Khelaifi, după ce Kylian Mbappe l-a anunţat că pleacă de la PSG

"A apreciat asta". Reacţia surprinzătoare a lui Nasser Al-Khelaifi, după ce Kylian Mbappe l-a anunţat că pleacă de la PSG

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Reacţia surprinzătoare a lui Nasser Al-Khelaifi, după ce Kylian Mbappe l-a anunţat că pleacă de la PSG, a fost dezvăluită de Jerome Rothen, fostul jucător al parizienilor, care a activat în perioada 2004-2010 pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător francez a dezvăluit că Nasser Al-Khelaifi a recunoscut că plecarea lui Mbappe de la campioana din Ligue 1 reprezintă o mare dezamgire, dar a apreciat gestul făcut de atacantul francez.

„A apreciat asta”. Reacţia surprinzătoare a lui Nasser Al-Khelaifi, după ce Kylian Mbappe l-a anunţat că pleacă de la PSG

Preşedintele lui PSG nu îşi va pierde respectul pentru atacantul de 25 de ani şi a apreciat, în ciuda dezamăgirii uriaşe, că i-a comunicat decizia plecării faţă în faţă, potrivit lui Jerome Rothen. În plus, faptul că Mbappe a făcut o partidă foarte bună cu Real Sociedad, în ciuda faptului că luase decizia în urmă cu două zile, a reprezentat un alt motiv pentru care dezamăgirea lui Al-Khelaifi a trecut pe plan secund:

„Președintele lui PSG mi-a spus că este o dezamăgire, deoarece voia să îi prelungească contractul lui Mbappe. Dar el este un om de afaceri, a controlat milioane de euro ani de zile. Deja se obișnuise cu ideea de a pierde o parte din investiția făcută acum 6 ani pe Mbappe. A apreciat că Mbappe a venit să-și anunțe decizia față în față, nu va exista nicio sancțiune. Este mulțumit de investiția sa totală.

Al-Khelaifi se aştepta la altă decizie, dar a apreciat că decizia a fost luată acum două zile şi că Mbappe a fost impecabil în meciul cu Real Sociedad. Astfel, dezamăgirea preşedintelui trece în plan secund. Nu a fost o discuţie aprinsă. A fost o discuţie între doi bărbaţi, doi oameni care se respectă”, a declarat Jerome Rothen, rmcsport.com.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în vara anului 2017. În primă fază, el a jucat sub formă de împrumut de la AS Monaco, după care parizienii au plătit 180 de milioane de euro pentru transferul său definitiv în vara anului 2018. În 290 de meciuri disputate în tricoul lui PSG, Mbappe a marcat 243 de goluri şi a oferit 105 pase de gol.

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost confirmată de Nasser Al-Khelaifi

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost confirmată de Nasser Al-Khelaifi! La câteva ore după vestea făcută publică de mai multe publicaţii importante din Europa, preşedintele parizienilor a anunţat că starul de 25 de ani va părăsi echipa în această vară.

Kylian Mbappe mai are contract cu campioana din Ligue 1 până pe 30 iunie 2024. Vara trecută, el a refuzat să activeze clauza care i-ar fi prelungit înţelegerea până în vara anuluii 2025. A urmat o întreagă telenovelă, cu o excludere a atacantului din lot, urmată de revenirea sa. În ultimele luni, atât Mbappe, cât şi conducerea lui PSG, nu au oferit prea multe detalii şi au anunţat că se concentrează asupra prezentului.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, Mbappe le-a transmis şefilor parizieni că nu va mai continua din această vară pe Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi a emis un comunicat, potrivit spaniolilor de la Mundo Deportivo, prin care confirmă veştile apărute astăzi în presa sportivă din Europa:

„Clubul confirmă faptul că Mbappe ne-a comunicat decizia de a pleca de la PSG la finalul acestui sezon. Condiţiile despărţirii nu au fost încă stabilite”, se arată în comunicatul lui Nasser Al-Khelaifi, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și