Închide meniul

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG, confirmată de Nasser Al-Khelaifi! Reacţia oficială a preşedintelui parizienilor

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 21:18

Reclamă
Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG, confirmată de Nasser Al-Khelaifi! Reacţia oficială a preşedintelui parizienilor

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG, confirmată de Nasser Al-Khelaifi

Nasser Al-Khelaifi şi Kylian Mbappe, pe Parc des Princes / Profimedia

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost confirmată de Nasser Al-Khelaifi! La câteva ore după vestea făcută publică de mai multe publicaţii importante din Europa, preşedintele parizienilor a anunţat că starul de 25 de ani va părăsi echipa în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe mai are contract cu campioana din Ligue 1 până pe 30 iunie 2024. Vara trecută, el a refuzat să activeze clauza care i-ar fi prelungit înţelegerea până în vara anuluii 2025. A urmat o întreagă telenovelă, cu o excludere a atacantului din lot, urmată de revenirea sa. În ultimele luni, atât Mbappe, cât şi conducerea lui PSG, nu au oferit prea multe detalii şi au anunţat că se concentrează asupra prezentului.

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG, confirmată de Nasser Al-Khelaifi!

În cele din urmă, Mbappe le-a transmis şefilor parizieni că nu va mai continua din această vară pe Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi a emis un comunicat, potrivit spaniolilor de la Mundo Deportivo, prin care confirmă veştile apărute astăzi în presa sportivă din Europa:

„Clubul confirmă faptul că Mbappe ne-a comunicat decizia de a pleca de la PSG la finalul acestui sezon. Condiţiile despărţirii nu au fost încă stabilite”, se arată în comunicatul lui Nasser Al-Khelaifi, potrivit mundodeportivo.com.

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în vara anului 2017. n primă fază, el a jucat sub formă de împrumut de la AS Monaco, după care parizienii au plătit 180 de milioane de euro pentru transferul său definitiv în vara anului 2018. În 290 de meciuri disputate în tricoul lui PSG, Mbappe a marcat 243 de goluri şi a oferit 105 pase de gol.

Reclamă

Kylian Mbappe pleacă de la PSG!

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Nasser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

Reclamă 4 / 0/3

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și