Închide meniul

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2024, 9:19

Reclamă
„A spus DA! LEquipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

L'Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi și Kylian Mbappe / Profimediaimages

Jurnaliștii de la L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe. Nasser Al-Khelaifi este gata de a face un transfer uriaș, prin care să îl facă uitat pe golgheterul care este pe punctul de a semna cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khvicha Kvaratskhelia este alesul campioanei din Ligue 1, iar prestigiosul cotidian din Franța confirmă mutarea. Atacantul de 23 de ani al lui Napoli, cotat la 80 de milioane de euro, este pe punctul de a face pasul la PSG.

L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe

A spus DA! Kvaratskhelia i-a cofirmat clubului din capitala Franței dorința de a se alătura. Parisul trebuie să găsească acum un acord cu Napoli„, subliniază lequipe.fr.

După ce a plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar și 180 de milioane pentru Mbappe, Nasser Al-Khelaifi e pregătit să achite și acum o sumă uriașă. Georgianul este cotat la 80 de milioane de euro, dar Aurelio de Laurentiis a lăsat de înțeles că nu va accepta mai puțin de 130 de milioane de euro. Urmează negocieri extrem de încinse între conducătorii celor două cluburi.

Napoli a încheiat sezonul din Serie A pe locul 10 și ar putea fi nevoită să renunțe la tânărul jucător. Puțin peste 13 milioane de euro au plătit italienii pentru Kvaratskhelia, în 2022, pentru a-l aduce de la Dinamo Batumi.

Reclamă
Reclamă 4

În acest sezon, georgianul a marcat 11 goluri și a oferit 8 pase decisive în cele 34 de mecuri din campionatul Italiei. Și el ar putea da o lovitură financiară importantă. Salariul mediu de la PSG este de 11.2 milioane de euro brut, mult peste ceea ce se plătește la Napoli.

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid

Echipa lui Carlo Ancelotti, deja campioană în La Liga, îşi îndreaptă toată atenţia către finala Champions League din această seară, când o va întâlni pe Borussia Dortmund, pe Wembley.

După acest ultim act, madrilenii sunt pregătiţi de anunţul venirii lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, potrivit presei din Spania.

Reclamă

Spaniolii de la as.com au anunţat că Mbappe va semna, în mod oficial, cu Real Madrid, la începutul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, prezentarea oficială a starului francez nu este încă stabilită.

Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată susţine că Real Madrid şi reprezentanţii fostului star de la PSG au ajuns la un acord prin care prezentarea lui Mbappe în faţa fanilor va avea loc după finala EURO 2024.

Finala Campionatul European va avea loc pe 14 iulie, iar datele propuse au fost 15 sau 16 iulie pentru prezentarea atacantului. Cu toate acestea, în funcţie de parcursul Franţei la EURO 2024, o prezentare oficială a lui Kylian Mbappe la Real Madrid poate avea loc şi mai devreme. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și