Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi este în scandal cu şefii lui PSG. Starul argentinian a primit o amendă uriaşă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 18:23

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi este în scandal cu şefii lui PSG. Starul argentinian a primit o amendă uriaşă!

Lionel Messi, aspru criticat de Rivaldo

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimediaimages

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Lionel Messi este în „război” cu şefii lui PSG. Deţinătorul a şapte Baloane de Aur a fost suspendat pentru două săptămâni de liderul din Ligue 1, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii clubului au anunţat că au luat această decizie după ce Messi a plecat în Arabia Saudită fără a avea acordul clubului. Totuşi, situaţia s-ar fi „inflamat” încă din urmă cu o lună. PSG a fost eliminată de Bayern în optimile de finală ale Champions League, iar dubla înfrângere nu i-a picat deloc bine lui Messi.

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi este în scandal cu şefii lui PSG

Potrivit mundodeportivo.com, Leo Messi l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi, luna trecută, că s-a decis şi va pleca de la PSG. A refuzat şi ultima propunere de prelungire cu încă un sezon a contractului scadent pe 30 iunie. Ar fi afirmat şi că este dezamăgit de faptul că nu există un proiect care să-l mulţumească la clubul din capitala Franţei.

De atunci, directorul sportiv al lui PSG, Luis Campios, ar fi căutat un pretext să îl pedepsească în mod public pe Messi. A profitat de plecarea atacantului de 35 de ani în Golf şi i-a dat o amendă uriaşă. Suspendarea pentru două săptămâni înseamnă că Messi nu va primi salariul în această perioadă. Astfel, în conturile lui nu vor intra 1.5 milioane de euro. Este mai mult decât ceea ce a păţit Cristiano Ronaldo la Manchester United, când a avut de achitat 1.1 milioane de euro pentru interviul „exploziv” acordat lui Piers Morgan.

Fabrizio Romano asigură că nu mai există niciun dubiu că Messi va pleca la finalul sezonului. Şi el a confirmat discuţia purtată de Lionel Messi şi de tatăl său, Jorge Messi, cu şefii clubului, în urmă cu o lună. „A fost momentul care a rupt definitiv relaţia lor„, anunţă cunoscutul jurnalist.

Reclamă

Ruptura este definitivă”, o spune răspicat şi prestigiosul cotidian L’Equipe. Asta în situaţia în care Messi aşteaptă o revenire spectaculoasă la Barcelona, fiind dorit însă însistent şi în Arabia Saudită, unde ar putea relua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo.

31 de goluri şi 34 de pase decisive şi-a trecut în cont Lionel în tricoul lui PSG, de la venirea în Ligue 1.  Salariul său este de 41 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG

Al Hilal este primul club care insistă pentru transferul superstarului argentinian, încercând să profite de relația instabilă pe care Messi o are cu Paris Saint-Germain.

Unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Franța, Romain Molina, a dezvăluit că Al Hilal este interesată de serviciile argentinianului, iar dorința acestora este una foarte clară: să refacă duelul cu marele rival Cristiano Ronaldo, chiar în campionatul din Arabia Saudită.

După ce a plecat în Arabia Saudită fără să primească acceptul clubului, Leo Messi a fost suspendat de parizieni timp de două săptămâni, iar relația pe care acesta o are cu formația de pe Parc des Princes este una din ce în ce mai rece.

În acest context, Al Hilal, locul 4 din prima ligă a Arabiei Saudite, încearcă din răsputeri să-l convingă pe Messi să semneze cu ei. Saudiții au încercat să forțeze mutarea și în lunile recent, însă fără succes.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și