Închide meniul

Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo! PSG e gata pentru amicalul stelar din Arabia Saudită

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 22:42

Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo! PSG e gata pentru amicalul stelar din Arabia Saudită

Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi rivali în Arabia Saudită / Profimediaimages

Nu mai este niciun dubiu. Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo în amicalul începutului de an, „Riyadh Season Cup”. Super-meciul dintre PSG şi o echipă formată din starurile lui Al-Nassr şi Al-Hilal va avea loc pe 19 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul din Ligue 1 a anunţat care sunt cei trei jucători care nu pot face deplasarea în Arabia Saudită. Nordi Mukiele, Marco Verratti şi Lucas Lavallee sunt fotbaliştii care au probleme medicale şi vor fi lăsaţi la Paris.

Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar se vor duela cu Cristiano Ronaldo

De altfel, PSG a lansat şi un teaser în care apar toate starurile echipei. Trio-ul Messi-Mbappe-Neymar a fost scos în evidenţă.

Cristiano Ronaldo va fi căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Lusitanul va purta banderola echipei formate din cei mai buni jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal, două cluburi saudite, care vor întâlni Paris Saint-Germain.

Reclamă

Mult aşteptatul duel dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi va avea loc joi, la Riad. Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur va juca astfel primul său meci de la sosirea în Arabia Saudită.

2,66 milioane de dolari pentru a vedea live duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo

Cel mai scump bilet din istorie! Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru „Beyond Imagination”, un bilet special la meciul de „5 stele” în care Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se vor duela din nou, anunță Reuters, citaţi de news.ro.

Până acum, Musheref Al-Ghamdi, managerul general al grupului AqarOne, a prezentat cea mai bună ofertă la licitaţia pentru biletul „Beyond Imagination”.

Reclamă 4 / 0/3

Cel care va câștiga biletul special va avea dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial. Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Partida de pe 19 ianuarie, de la Riad, va fi prima confruntare dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi după mai bine de 2 ani.

Ultima oară, cei doi mari rivali s-au întâlnit în decembrie 2020, în meciul câștigat de Juventus în fața Barcelonei, scor 3-0. La vremea respectivă, Ronaldo juca la „Bătrâna Doamnă”, iar Messi la echipa sa de suflet, Barcelona.

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Spaniolii de la Mundo Deportivo susţin că Lionel Messi e ademenit de Al-Hilal cu un salariu anual de 300 de milioane de dolari. Arabii fac totul pentru a avea şanse mari la organizarea Campionatului Mondial din 2030.

Astfel, eventualul transfer al lui Messi la rivala lui Al-Nassr nu ar fi o lovitură doar pentru club, ci pentru Arabia Saudită, „care vrea să îşi promoveze turismul şi să-şi deschidă graniţele”, anunţă jurnaliștii spanioli.

Sursa citată anunţă şi că Al-Hilal speră să-l aducă pe Messi chiar în această iarnă, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. În această situaţie, saudiţii ar fi nevoiţi să le plătească şi francezilor o sumă de bani.

Miza arabilor este să transforme Clasicul Al-Hilal – Al-Nassr în duelul dintre Messi şi Ronaldo, unul pe care l-ar urmări întreaga planetă, lucru care se întâmpla în perioada în care cei doi evoluau la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Reclamă

Pe de altă parte, Messi este ambasador al turismului din Arabia Saudită, lucru care ar putea conta în afacerea pe care Al-Hilal o pune la cale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și