Închide meniul

Alexi Pitu, sub lupa antrenorului lui Bordeaux: „Este un fotbalist tânăr, puțin diferit de jucătorii pe care îi avem”

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2023, 15:10

Alexi Pitu, sub lupa antrenorului lui Bordeaux: „Este un fotbalist tânăr, puțin diferit de jucătorii pe care îi avem

Alexi Pitu, sub lupa antrenorului lui Bordeaux

Alexi Pitu, la antrenamentul lui Bordeaux / Facebook Girondins de Bordeaux

  • Alexi Pitu a costat pe Bordeaux două milioane de euro
  • Pitu a marcat 5 goluri în acest sezon de Liga 1

Alexi Pitu a intrat sub lupa antrenorului lui Bordeaux. David Guion susţine că echipa sa reprezintă mediul perfect pentru românul de 20 de ani. Fostul jucător al lui Hagi poate creşte la clubul care luptă pentru promovarea în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pitu a costat-o pe Bordeaux două milioane de euro, iar atacantul a semnat pe patru ani şi jumătate cu echipa lui Guion. El marcase cinci goluri în Liga 1, în acest sezon, înainte de plecare.

Alexi Pitu, sub lupa antrenorului lui Bordeaux

”Este un fotbalist tânăr, puțin diferit de jucătorii pe care îi avem. Îi place să fie combinativ, să joace cu ceilalți. Rămâne un jucător tânăr care trebuie crescut.

Reclamă

Faptul că ni se alătură dovedește că Bordeaux este respectată pentru că are această capacitate de a crește tineri, ceea ce a fost important în alegerea sa. Trebuie să fi fost important pentru el să știe asta”, a spus David Guion, citat de digisport.ro.

Alexi Pitu, umilit în Franţa

Pe de altă parte, Alexi Pitu a avut parte de un moment nedorit, imediat după venirea în Hexagon, unde a avut loc un derapaj grobian la adresa lui. Un fost consilier francez a postat un mesaj incredibil.

Reclamă

Michel Boulloud, fost consilier al orașului Lesparre-Medoc, situat în nordul orașului Bordeaux, a avut o remarcă grosolană la adresa lui Alexi Pitu. „Dacă nu reușește cu fotbalul, Pitu se poate reprofila ca și cerșetor profesionist”, a scris Michel Boulloud pe Twitter, potrivit foot-national.com.

Fostul consilier a fost criticat pentru mesajul său, iar ulterior a încercat să-și justifice intenția, însă fără prea mare succes. Boulloud e explicat că „nu a fost nimic rasist” în mesajul său și că „n-a vrut să rănească pe nimeni”.

El a mai adăugat că „n-a fost neapărat un lucru inteligent din partea lui” să scrie acele cuvinte despre tânărul jucător român, plecat cu câteva zile în urmă de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei
Fotbal extern • 6 ian., 21:52
Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei
Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor
Liga 1 • 2 ian., 12:59
Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Mutarea care o poate aduce pe Farul în play-off
Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux
Fotbal extern • 17 sept., 8:21
Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux! Românul a „spart gheaţa” în Franţa şi a fost „eroul” echipei sale
CFR Cluj poate da lovitura
Liga 1 • 26 aug., 12:46
CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa
Alexi Pitu e încrezător înaintea Campionatului European U21
Echipa naţională • 19 iun., 19:47
Alexi Pitu e încrezător înaintea Campionatului European U21: „Cred că e bine că jucăm cu Spania”