Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Ionuţ Radu a apărat un penalty în Strasbourg – Auxerre: „Gardianul nostru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 16:44

Andorra – România LIVE VIDEO | Ionuţ Radu a apărat un penalty în Strasbourg – Auxerre: „Gardianul nostru!

Ionuț Radu a apărat un penalty în Strasbourg - Auxerre

Ionuț Radu / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Ionuţ Radu a apărat un penalty în Strasbourg – Auxerre! Portarul român de 25 de ani traversează o formă de vis, înainte de debutul echipei naţionale, în preliminariile EURO 2024. Radu o ţine în viaţă pe echipa sa, care este condusă încă din minutul 5, în confruntarea din etapa a 28-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu evoluează la Auxerre din pauza competiţională de iarnă. Portarul român a fost transferat sub formă de împrumut de trupa franceză, după ce în prima parte a sezonului a evoluat la Cremonese, în Serie A.

Andorra – România LIVE VIDEO | Ionuţ Radu a apărat un penalty în Strasbourg – Auxerre

Ionuţ Radu a avut o intervenţie magistrală în partida dintre Strasbourg şi Auxerre. Centralul partidei a dictat un penalty pentru gazde, în minutul 19, după ce Habib Diallo a fost faultat în careu.

Ionuţ Radu a avut o intervenţie magistrală, şi a apărat lovitura de la punctul cu var a lui Habib Diallo, cel care a şi fost faultat în careu. Portarul român a respins în corner execuţia atacantului senegalez.

Imediat după ce a apărat penalty-ul, cei de la Auxerre au postat un mesaj pe contul oficial de Twitter: „Bravo, Andrei! La fel ca la Nice, gardianul nostru a apărat un penalty! Haideţi, să o ţinem tot aşa!”, se arată în mesajul transmis de oficialii formaţiei portarului român.

Reclamă

Este al doilea penalty apărat de Ionuţ Radu, de când a semnat cu Auxerre. Portarul român a mai avut o intervenţie decisivă în duelul cu Nice, de la începutul lunii martie. La acel moment, Auxerre a scos un egal în deplasare, graţie paradei românului.

De când a semnat cu Auxerre, Ionuţ Radu a fost titular în toate cele opt partide pe care le-a disputat formaţia sa, în Ligue 1.

Ionuţ Radu a fost convocat de Edi Iordănescu, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Ceilalţi doi portari chemaţi de selecţioner la echipa naţională sunt Florin Niţă şi Horaţiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci al României din drumul către EURO 2024, cu Andorra, va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi de asemenea, în format live video, pe AS.ro.

Ionuț Radu, lăudat de jurnaliștii de la L’Equipe: „Fanii lui Auxerre sunt bucuroși că îl au!”

Ionuț Radu a fost lăudat de jurnaliștii de la L’Equipe pentru evoluțiile pe care le-a avut în tricoul celor de la Auxerre. Portarul român a ajuns în Ligue 1 în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Inter. Radu i-a impresionat pe francezi cu paradele sale.

„Împrumutat de la Inter, portarul român Ionuț Radu ajută la revenirea celor de la Auxerre, care au crescut șansele de salvare de la retrogradare, cu cinci meciuri fără eșec. Fanii lui Auxerre au avut dubii în privința lui Ionuț Radu. Pe 27 aprilie 2022, Inter putea reveni pe primul loc în Serie A cu o vitorie în deplasarea la Bologna, însă Ionuț Radu a comis o gafă incredibilă.

A ratat complet o pasă, iar Nicola Sansone a împins mingea în plasă. Inter a pierdut, 1-2, iar Radu a încheiat în lacrimi meciul. Azi, portarul zâmbește, iar fanii lui Auxerre sunt bucuroși că îl au”, au scris jurnaliștii de la L’Equipe.

25 de ani are Ionuț Radu. Este cotat la 3,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Împrumutul său la Auxerre expiră la finalul actualei stagiuni. În prima parte a sezonului, Inter l-a trimis la Cremonese, dar acolo nu a reușit să se impună.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și