Închide meniul
VIDEO

Angers – PSG 0-3 | Kylian Mbappe şi Sergio Ramos au făcut spectacol! Parizienii puteau declanşa petrecerea de titlu fără Lionel Messi şi Neymar

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 23:57

Angers – PSG 0-3 | Kylian Mbappe şi Sergio Ramos au făcut spectacol! Parizienii puteau declanşa petrecerea de titlu fără Lionel Messi şi Neymar

Angers - PSG 0-3

Profimedia

  • Angers – PSG 0-3
  • Kylian Mbappe şi Sergio Ramos au făcut spectacol

PSG a câştigat cu 3-0 deplasarea de la Angers şi a fost la câteva minute de titlul de campioană. Victoria lui Marseille cu Nantes, scor 3-2, le-a stricat petrecerea de titlu a parizienilor, care trebuie să aştepte până în următoarea etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului, PSG este pe primul loc în Ligue 1, cu 77 de puncte, la 15 puncte de Marseille, ocupanta locului secund. Astfel, în meciul următor, cu Lens, echipa lui Mauricio Pochettino poate cuceri titlul.

Kylian Mbappe şi Sergio Ramos, spectacol în Angers – PSG 0-3

Kylian Mbappe, din pasa lui Hakimi, Sergio Ramos, din pasa lui Di Maria, şi Marquinhos, tot din pasa argentinianului, au înscris golurile liderului din Ligue 1.

Reclamă

VEZI AICI REUŞITA LUI KYLIAN MBAPPE

Reclamă

PSG a sperat până în ultima clipă ca Marseille să se încurce, însă echipa lui Jorge Sampaoli a revenit de la 1-2 şi a amânat petrecerea de titlu.

Neymar, din cauza cumulului de cartonaşe galbene, şi Lionel Messi, accidentat au ratat meciul.

Kylian Mbappe, ca și plecat de la PSG

Kylian Mbappe nu a apărut în ultimul spot publicitar al lui PSG. Starul francez mai are contract cu formația pariziană până la finalul sezonului, iar în presa internațională se vorbește intens despre un posibil transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Aventura lui Kylian Mbappe la PSG se apropie de final, iar ultimul spot publicitar al clubului încurajează și mai mult această ipoteză. Echipa pariziană a încheiat un nou parteneriat de sponsorizare, iar atacantul de 23 de ani n-a fost inclus în videoclipul de prezentare.

Contractul lui Kylian Mbappe expiră la finalul sezonului, iar până acum starul francez a refuzat toate propunerile de prelungire. Real Madrid, Barcelona și Manchester City se numără printre giganții care se luptă pentu semnătura campionului mondial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” 15:07 Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. „Bernie” s-a calificat în turul 2, la WTT Champions Incheon 2024 14:42 FotoLionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona! 14:35 VIDEOAngel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet