Închide meniul

„Antrenorul nu mai vorbea cu el!” În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice! Dezvăluirile lui Marius Niculae

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 16:41

„Antrenorul nu mai vorbea cu el! În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice! Dezvăluirile lui Marius Niculae

Rareş Ilie nu revine la Rapid

Rareş Ilie, într-un meci pentru Nice / Profimediaimages

  • În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice
  • Dezvăluirile lui Marius Niculae

Marius Niculae a dezvăluit în ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice. Fostul atacant susţine că tânărul mijlocaş este demoralizat de faptul că este rezervă la gruparea franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie ar urma să fie împrumutat în această perioadă de mercato. Deşi s-a zvonit că ar putea reveni la Rapid, mijlocaşul se pare că va fi cedat tot la o grupare din campionatul Franţei.

Marius Niculae a dezvăluit în ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice

Marius Niculae a dezvăluit că a discutat cu Rareş Ilie, în privinţa situaţiei sale de la Nice, iar mijlocaşul era foarte afectat de faptul că nu prinde minute în Franţa.

Reclamă

În acest context, fostul atacant de la Dinamo i-a oferit şi un sfat, şi i-a recomandat să se pregătească în continuare foarte bine, iar antrenorul cu siguranţă îi va oferi o şansă în cele din urmă.

„Eu am discutat cu el, mai ales la lotul de tineret, când a venit ultima oară. Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul nu mai vorbea cu el. I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări, iar el trebuie să fie profesionist sută la sută.

Reclamă

Chiar dacă nu te bagă antrenorul, se uită la tine și va analiza atitudinea ta. Afară te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi și atunci trebuie să fie puternic, e un sfat dat din propria experiență”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie: „Asta îi doresc”

Adi Mutu a avut un discurs sincer despre Rareş Ilie. Antrenorul Rapidului a oferit detalii despre mijlocaşul de 19 ani, care a fost vândut de giuleşteni la Nice pentru 5 milioane de euro.

Sezonul trecut, Rareş Ilie a înscris 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive pentru Rapid. Vândut la Nice, tânărul jucător a bifat numai 148 de minute în campionatul Franţei. Mutu exclude varianta de a îl readuce în tricoul alb-vişiniu.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Mutu chiar l-a sfătuit pe Rareş Ilie să rămână la Nice şi să nu accepte o plecare. Îi cere să se antreneze pentru a-l convinge pe noul tehnician, Didier Digard, să îi dea mai multe şanse.

„Nu am vorbit cu Rareş Ilie. Am vorbit la telefon săptămânile trecute, a avut o problemă personală. El ţine cu Rapid, îi doresc să rămână acolo. Nici nu am luat în calcul acest lucru (n.r. – să fie împrumutat), nici nu îi sugereze să se întoarcă la Rapid. Să rămână acolo şi să se antreneze acolo„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Şi Victor Angelescu a exclus din start transferul mijlocaşului român, care nu a reuşit să se impună la Nice. Patronul Rapidului a fost vehement.

Nu s-a pus problema să revină Rareș Ilie de la Nice, nu am avut nicio discuție, habar nu am, probabil va fi împrumutat la o altă echipă din Franța, dar nu s-a pus problema să vină de la noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”