Închide meniul

„Antrenorul nu mai vorbea cu el!” În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice! Dezvăluirile lui Marius Niculae

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 16:41

Reclamă
„Antrenorul nu mai vorbea cu el! În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice! Dezvăluirile lui Marius Niculae

Rareş Ilie nu revine la Rapid

Rareş Ilie, într-un meci pentru Nice / Profimediaimages

Marius Niculae a dezvăluit în ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice. Fostul atacant susţine că tânărul mijlocaş este demoralizat de faptul că este rezervă la gruparea franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie ar urma să fie împrumutat în această perioadă de mercato. Deşi s-a zvonit că ar putea reveni la Rapid, mijlocaşul se pare că va fi cedat tot la o grupare din campionatul Franţei.

Marius Niculae a dezvăluit în ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice

Marius Niculae a dezvăluit că a discutat cu Rareş Ilie, în privinţa situaţiei sale de la Nice, iar mijlocaşul era foarte afectat de faptul că nu prinde minute în Franţa.

În acest context, fostul atacant de la Dinamo i-a oferit şi un sfat, şi i-a recomandat să se pregătească în continuare foarte bine, iar antrenorul cu siguranţă îi va oferi o şansă în cele din urmă.

„Eu am discutat cu el, mai ales la lotul de tineret, când a venit ultima oară. Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul nu mai vorbea cu el. I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări, iar el trebuie să fie profesionist sută la sută.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă nu te bagă antrenorul, se uită la tine și va analiza atitudinea ta. Afară te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi și atunci trebuie să fie puternic, e un sfat dat din propria experiență”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie: „Asta îi doresc”

Adi Mutu a avut un discurs sincer despre Rareş Ilie. Antrenorul Rapidului a oferit detalii despre mijlocaşul de 19 ani, care a fost vândut de giuleşteni la Nice pentru 5 milioane de euro.

Sezonul trecut, Rareş Ilie a înscris 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive pentru Rapid. Vândut la Nice, tânărul jucător a bifat numai 148 de minute în campionatul Franţei. Mutu exclude varianta de a îl readuce în tricoul alb-vişiniu.

Reclamă

Adi Mutu chiar l-a sfătuit pe Rareş Ilie să rămână la Nice şi să nu accepte o plecare. Îi cere să se antreneze pentru a-l convinge pe noul tehnician, Didier Digard, să îi dea mai multe şanse.

„Nu am vorbit cu Rareş Ilie. Am vorbit la telefon săptămânile trecute, a avut o problemă personală. El ţine cu Rapid, îi doresc să rămână acolo. Nici nu am luat în calcul acest lucru (n.r. – să fie împrumutat), nici nu îi sugereze să se întoarcă la Rapid. Să rămână acolo şi să se antreneze acolo„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Şi Victor Angelescu a exclus din start transferul mijlocaşului român, care nu a reuşit să se impună la Nice. Patronul Rapidului a fost vehement.

Nu s-a pus problema să revină Rareș Ilie de la Nice, nu am avut nicio discuție, habar nu am, probabil va fi împrumutat la o altă echipă din Franța, dar nu s-a pus problema să vină de la noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și